Metafizičko otpuštanje problema od sebe Reviewed by admin on . . Nekada se ne mogu neke stvari pokrenuti oko nas ako sami sebi ne pomognemo. Metafizički sistemi komunikacije s energijom koja nas okružuje, može doprinjeti br . Nekada se ne mogu neke stvari pokrenuti oko nas ako sami sebi ne pomognemo. Metafizički sistemi komunikacije s energijom koja nas okružuje, može doprinjeti br Rating: 0

Metafizičko otpuštanje problema od sebe

cvijeće.

Nekada se ne mogu neke stvari pokrenuti oko nas ako sami sebi ne pomognemo. Metafizički sistemi komunikacije s energijom koja nas okružuje, može doprinjeti bržem rješenju naših problema. Ako i ne vjerujete u ove stvari, bar probajte, bit će vam zanimljivo.

Energija vode – Papirnati brod
Na listu papira napisati problem (rečenica, riječ, sličica ili neka druga vrsta šifre koja u sebi nosi problem koji vas muči). Od tog papira napraviti papirnati brodić. Izabrati dan kada je malo vjetrovito, otići do najbliže rijeke i spustiti papirnati brodić u rijeku. Obavezno napraviti vizualizaciju kako njegovim odlaskom odlazi i vaš problem.
Neka vjetrovi i voda rasture vas papirnati brod, a njime odnesu i vaše probleme.

Energija zemlje – Cvijeće
Na papiriće ispišite sve što vas uznemirava upravo sada, Iskopajte rupu u zemlji, papiriće iscjepkajte i ubacite u rupu, zatrpajte zemljom odozgo i iznad toga zasadite cvijece. Dok biljka raste, jača i kada počne cvjetati vidjet ćete da su se vaši problemi transformirali u dobre prilike.

Energija drvo – Krošnja
Sve momentalne probleme ispisite na male papiriće, napravite rupicu u kutu i stavite trakicu kojom će biti obješeno na drvo. Dan pred kišu, zavežite papiriće na drvo i gledajte kako kiša ispire ispisana slova. Ovako će sve što vam je pravilo problem biti olakšano pomoću energije neba.

Energija vjetra – Baloni
Acetonom ispisite problem na balonu ispunjenom helijem. Balon pustite s najviše moguće točke (viši kat, krovni prozor…) i pustite da vaši problemi energijom vjetra odu od vas.

Energija vatre – Spaljivanje
Očistite svoje probleme energijom vatre.Na komaduu papira napisati problem i zapaliti ga. Ako papir izgori jako brzo, to je dobar znak. Ako izgori na pola, jos nije vrijeme da se problem riješi.
Ako je u pitanju osoba koja vam stvara bol, napišite samo njezino ime. Ne smijete imati loše namjere niti pisati nešto loše za nju. Ono što treba je samo da iz vašeg života netko ode.
Ponudite vaše probleme vatri i ona će probleme pretvoriti u pepeo. Taj pepeo prostite na zemlju, izvan svog doma.

– Sandra Drinčić

FengShuiSandraDrincic

Leave a Comment

%d bloggers like this: