Hvala mojim prijateljicama! Reviewed by admin on . . Po čemu su posebna ženska prijateljstva? Ženska nam prijateljstva obogaćuju život na jedan poseban način, a u nastavku vas podsjećamo koliko vrijedi imati isk . Po čemu su posebna ženska prijateljstva? Ženska nam prijateljstva obogaćuju život na jedan poseban način, a u nastavku vas podsjećamo koliko vrijedi imati isk Rating: 0

Hvala mojim prijateljicama!

žene.

Po čemu su posebna ženska prijateljstva?

Ženska nam prijateljstva obogaćuju život na jedan poseban način, a u nastavku vas podsjećamo koliko vrijedi imati iskrene prijatelje.

Pravi su prijatelji rijetki i ako imate barem jednog pravog možete biti sretni. Na koje nam sve načine ženska prijateljstva obogaćuju život saznajte u nastavku.

1. Spremne su za vas odvojiti vrijeme

Prava će prijateljica uvijek za vas pronaći vrijeme bez obzira na to koliko zauzeta bila. Ako vaša prijateljica uvijek traži neke izgovore ili nikad nema vremena za vas, onda to nije pravo prijateljstvo niti kvalitetan odnos. Jedan od načina da prepoznate iskreno prijateljstvo je upravo prema tome koliko tko vremena ulaže u odnos s vama.

2. Ne ponašaju se natjecateljski

Prijateljstvo je vrsta emocionalne veze, a ne natjecanje. Osoba koja je ljubomorna na vaš uspjeh i životna postignuća nije vam prijatelj. Prava će se prijateljica veseliti vašim uspjesima i biti sretna zbog vas, a ne ljubomorna na vaša dostignuća. Prijatelji koji se međusobno natječu zapravo nisu prijatelji. Iskreni prijatelji će voljeti vaš uspjeh i slaviti ga zajedno s vama.

3. U njih možete imati povjerenja

Osoba kojoj možete reći baš sve o svom životu i u koju imate povjerenja zasigurno je pravi prijatelj na kojeg ćete se uvijek moći osloniti. Povjerenje je temelj svakog odnosa pa tako i prijateljstva. Prava je prijateljica osoba kojoj možete povjeriti sve, bez straha da će ona odati vaše tajne.

4. Pomažu kad je potrebno

Nesebičnost je jedna od karakteristika pravog prijatelja. Kada vam je potrebna pomoć, prava će prijateljica učiniti sve što može kako bi vam pomogla. Pravi će prijatelj biti sretan što vam može pomoći i što je tu za vas i neće mu to biti teško. Takva odanost je rijetka i možete je očekivati samo od pravih prijatelja.

5. S njima možete razgovarati o svemu

Kada ste u nevolji, prava vam prijateljica neće okrenuti leđa već će učiniti sve što je u njenoj mogućnosti kako bi vam pomogla. Kada vam je potreban savjet prava će prijateljica znati što vam treba reći jer vas poznaje izvana i iznutra. Biti će uz vas tijekom vaše životne krize i prilikom donošenja važnih odluka. Najbolje od svega je to što njezine savjete možete uzeti k srcu jer znate da su zasnovani na povjerenju.

6. Ohrabruju vas

I na kraju, pravi prijatelji ohrabruju jedni druge i gotovo svakodnevno ulažu u svoj odnos. Nema ništa bolje od ohrabrujućih riječi prave prijateljice koje su vam upućene upravo u trenutku kada su vam najpotrebnije. Želite li svojoj prijateljici pokazati koliko vam je uistinu stalo, uputite joj s vremena na vrijeme pokoju riječ ohrabrenja i vidjet ćete koliko će joj biti drago zbog toga.

Sigurni smo da postoji još jako puno lijepih stvari i načina na koje nam prijateljstva obogaćuju život. Prava prijateljstva su dugotrajna, a ako dovoljno ulažete u njih mogu potrajati i cijeli život. Što vi najviše cijenite kod svojih prijatelja?

Izvor: lifestyle.allwomenstalk.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: