10 osobina neodoljivih žena Reviewed by admin on . . Ljepota je riječ snažnija od bilo kojeg pridjeva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tjera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj kirurgiji. Međut . Ljepota je riječ snažnija od bilo kojeg pridjeva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tjera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj kirurgiji. Međut Rating: 0

10 osobina neodoljivih žena

Audrey-Hepburn.

Ljepota je riječ snažnija od bilo kojeg pridjeva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tjera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj kirurgiji. Međutim, zar ta riječ ne podrazumijeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može svesti samo na naš vanjski izgled? Šta je to što ženu čini lijepom, a ne izazovnom ili seksi?

Ne kaže se bez razloga da je ljepota u oku posmatrača. Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lijepo mogu nam postati veoma ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosječnog izgleda, čine nam se najljepšima na svijetu. To je dokaz da ljepota nije samo fasada i da je u pitanju nešto što se ne može svesti na genetiku.

Način na koji žena hoda, priča, drži do sebe. Način na koji zrači iznutra. Ona iskra koju posjeduje. To je ljepota žene. Takve djevojke muškarci možda ne primećuju na prvi pogled,  ali im se polako “uvlače pod kožu” svakim pogledom i razgovorom.

Ovih 10 osobina svaku ženu će učiniti neodoljivom:

Njena strast je definira više nego fizički izgled

Nema ništa ljepše od strastvene žene. Djevojku koja živi punim plućima i koja radi stvari s velikom strašću vrijedi poznavati. To je osoba a kojom bi muškarac radije pričao u krevetu nego je odvukao u njega. Strast je zarazna i ona predstavlja jednu od najvećih kvaliteta koje čovjek može posjedovati.

Pokazuje svoje pravo lice

Šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lijepa žena ne osjeća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću make upa. Ona će to učiniti zbog sebe, ne zbog drugih.

Ne želi biti centar univerzuma

Ona ne želi po svaku cijenu biti u centru pažnje. Čini to nesvjesno jer posjeduje samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gesti.

Zna se izražavati

Nema ništa gore od djevojke koja nije elokventna i ne zna reći što misli. Dama koja ima svoje mišljenje može biti očaravajuća, i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

Samostalna je

Žena kojoj nije neohodan muškarac kako bi živjela svoj život je žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ za istinsku ljepotu. Njoj ne treba odobrenje drugih za svoje postupke.

Misteriozna je

Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve ljepša i ljepša.

Suosećajna je

Ona ne misli samo na sebe. Suosećajna je i brižna. Žrtvovat će se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih zecjeljuje. To je istinska ljepota.

Otvorena je za nove izazove

Lijepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mjesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

Ima dušu

Svi znamo šta znači kada netko ne poseduje unutarnju ljepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sijaju i u čijoj blizini bismo se uvijek željeli nalaziti.

Ima “ono nešto”

Ova osobina se ne može izraziti riječima. Ona posjeduje nešto, ali ne možete to definirati. Ona ima tu specijalnu kvalitetu i ne možetejea objasniti zbog toga što to nikada u životu niste doživjeli.

Autor: Life Content

lepotaizdravlje.rs

Leave a Comment

%d bloggers like this: