Zdravi i bijeli zubi do duboke starosti: Recept tibetanskih redovnika! Reviewed by admin on . Kod tibetanskih monaha zubi ostaju zdravi do duboke starosti, čak je tako bilo i u drevnim vremenima, kada u ovim planinskim predjelima za komercijalne paste i Kod tibetanskih monaha zubi ostaju zdravi do duboke starosti, čak je tako bilo i u drevnim vremenima, kada u ovim planinskim predjelima za komercijalne paste i Rating: 0

Zdravi i bijeli zubi do duboke starosti: Recept tibetanskih redovnika!

kai

Kod tibetanskih monaha zubi ostaju zdravi do duboke starosti, čak je tako bilo i u drevnim vremenima, kada u ovim planinskim predjelima za komercijalne paste i stomatologa nikad nisu čuli, prenosi uspesnazena.com. Želite li znati njihovu tajnu? Vrlo jednostavno!
.
U pola čaše prokuhane i ohlađene vode uspite 1 žlicu krupne soli. Jednu minutu energično miješajte žlicom, a zatim skinite i bacite formiranu pjenu. Četkicom za zube uhvatite nekoliko kristala i perite ovom smjesom zube uobičajenim pokretima, ujutro i navečer nakon obroka.
Vodom iz iste čaše isperite zube.
.
Zubi od ovoga postaju jako bijeli, a desni jačaju i dobivaju ružičastu boju.
Osjetit ćete nalagodnost u početku: na slanu vodu odmah “odjeknu” zubi pojačanom osjetljivošću na hladno-vruće i kiselo-slatko. Postaju osjetljiviji na neko vrijeme, ali to uskoro prođe.
.
Usput, takve neugodne osjećaje daju i vrlo skupe paste za osjetljive zube. Strpite se malo: “slana” pasta, ne samo da uništava patogene bakterije usne šupljine, već za vrlo kratko vrijeme ojačava zubnu caklinu, “zacementiravši” pukotine i neravnine na zubima.
.
Komentar Alternativainformacije: Koristite himalajsku sol.

ć 

Leave a Comment

%d bloggers like this: