Više ne trebate kupovati skupe noćne kreme – donosimo vam recept za najbolju! Reviewed by admin on . Zaboravite na umorne i natečene oči i podočnjake! Napravite sami čudotvornu noćnu kremu koja će učiniti da vam lice izgleda svježe i odmorno čak i nakon neprosp Zaboravite na umorne i natečene oči i podočnjake! Napravite sami čudotvornu noćnu kremu koja će učiniti da vam lice izgleda svježe i odmorno čak i nakon neprosp Rating: 0

Više ne trebate kupovati skupe noćne kreme – donosimo vam recept za najbolju!

krema

Zaboravite na umorne i natečene oči i podočnjake! Napravite sami čudotvornu noćnu kremu koja će učiniti da vam lice izgleda svježe i odmorno čak i nakon neprospavane noći.

Ovaj recept koji smo pronašli na Ablossominglife blogu sadrži nevjerojatne sastojke koji fenomenalno utječu na našu kožu.

Za hidratizaciju tu je shea maslac i ekstradjevičansko maslinovo ulje koje pomaže i zacjeljivanje kože. Ulje badema dokazano smanjuje natečnost oko očiju i ublažava tamne krugove, dok eterična ulja limuna detoksiciraju i posvjetljuju fleke na licu.

Aloe vera gel također posvjetljuje kožu, neutralizira utjecaj slobodnih radikala, obnavlja oštećenu kožu i pomaže kod simptoma ekcema pa čak ispravlja i bore.

Bentonit glina potpomaže apsorpciju i uklanjanje toksina iz kože, a vitamin E sprečava slobodne radikale i usporava proces starenja.

Sastojci:

 –  ½ žličice pčelinjeg voska,

 – žličica kokosovog ulja,

 –  2 žlice bademovog ulja,

 –  ½ žličice shea maslaca (ili dodajte još kokosovog ulja),

 –   žličice ulja s vitaminom E,

 –   ¼ šalice gela aloe vere,

 – žličica meda,

 –   ½ žličice bentonit gline,

 –   5-10 kapi eteričnog ulja limuna.

Na pari otopite prva četiri navedena sastojka dok ne omekšaju. Dobivenu smjesu uspite u blender i ostavite da se prohladi. U posebnoj posudi pomiješajte gel aloe vere, vitamin E, eterično ulje limuna i med.

Kad se smjesa u blenderu prohladila lagano je promiješajte sa žlicom pa dodajte mješavinu s gelom od aloe vere i sve dobro izmiksajte.

Mješavinu prespite u posudu koja ne smije biti metalna, dodajte glinu i sve promiješajte s drvenom žlicom. Smjesa nikako ne smije doći u kontakt s metalom.

Kremu uspite u plastičnu ili staklenu posudu i čuvajte na hladnom mjestu.

http://lifepressmagazin.comLeave a Comment

%d bloggers like this: