Umotajte se u foliju, smršavite, detoksicirajte i oslobodite od celulita Reviewed by admin on . Umotavanje u foliju je postala popularna kozmetička procedura, čiji se efekt zasniva na stvaranju efekta staklenika. Ono povećava cirkulaciju krvi i rad znojnih Umotavanje u foliju je postala popularna kozmetička procedura, čiji se efekt zasniva na stvaranju efekta staklenika. Ono povećava cirkulaciju krvi i rad znojnih Rating: 0

Umotajte se u foliju, smršavite, detoksicirajte i oslobodite od celulita

umotavanje-folija

Umotavanje u foliju je postala popularna kozmetička procedura, čiji se efekt zasniva na stvaranju efekta staklenika. Ono povećava cirkulaciju krvi i rad znojnih žlijezda čime se eliminiraju toksini i štetne materije.

Umotavanje u foliju za domaćinstvo koristi se za mršavljenje, detoksikaciju organizma i poboljšanje kvalitete kože. Postoje različiti načini umotavanja u foliju, svaki od njih je produktivan na svoj način. Danas Vam predlažem dvije najefikasnije metode umotavanja u foliju za mršavljenje, detoksikaciju i oslobađanje od celulita.

Umotavanje u foliju s medom

Medeni oblozi: Zagrijte med u maloj posudi, dodajte 1 žumanjak i nekoliko kapi citrusovog eteričnog ulja (limun, naranča ili ulje jojobe). Nanesite ovu mješavinu na problematične oblasti (noge, stomak, butine..) i čvsto umotajte s folijom za domaćinstvo. Obucite toplu odjeću i tako lezite u krevet i pokrijte se toplom dekom. Poslije sat vremena skinite foliju i istuširajte se.

Umotavanje u foliju s glinom

Anticelulitno umotavanje s glinom je najbolji način za sagorijevanje masnih naslaga. Najbolje je uzeti plavu glinu jer sadrži veliki broj mikroelemenata koji blagotvorno utječu na kožu. Razblažite manju količinu plave gline s toplom vodom do konzistencije vrhnja i ravnomjerno nanesite smjesu na problematične zone.

Umotajte se u foliju, obucite toplu odjeću i ostavite sat vremena. Za to vrijeme možete raditi fizičke vježbe.

Umotavanje u foliju treba raditi najmanje dva puta tjedno i brzo će vas iznenaditi fantastični rezultati! Možete se otarasiti ne samo masnih naslaga i celulita nego i strija. Pri provođenju procedure umotavanja u foliju vaša koža će se zasititi korisnim mikroelementima. Postat će glatka, nježna i elastična.

Prije postupka umotavanja u foliju za bolji efekt poželjno je uraditi piling tijela.

Prednosti folije za domaćinstvo za mršavljenje:

Ako se bavite fitnesom ili radite fizičke vježbe tri puta tjedno, pri tome umotavate u foliju problematične zone tijela i regulirate svoju prehranu – u roku jednog tjedna možete lako izgubiti 2-3 kilograma.
Folija za domaćinstvo nije skupa – svi j možemo priuštiti.
Možete umotavati ne samo stomak, nego i ruke i noge.
Pomađe u oblikovanju tijela.
Kada se znojite – tada i mršavite. S folijom – idealna varijanta!
Pomaže poboljšati kvalitetu kože, efikasna je u borbi s celulitom.

Upozorenje: umotavanje u foliju je kontraindicirano kod ljudi s bolesnim srcem, visokim pritiskom, kardiovaskularnim oboljenjima i proširenim venama.

 

prirodajelijek.comLeave a Comment

%d bloggers like this: