Što oblik usana govori o vama? Reviewed by admin on . Svatko od nas ima određeni oblik usana. Oblici usana su tanke, pune, usne okrenute prema dolje, široke usne i usne kao ružin pupoljak. Jesli ste znali da i obli Svatko od nas ima određeni oblik usana. Oblici usana su tanke, pune, usne okrenute prema dolje, široke usne i usne kao ružin pupoljak. Jesli ste znali da i obli Rating: 0

Što oblik usana govori o vama?

usne

Svatko od nas ima određeni oblik usana. Oblici usana su tanke, pune, usne okrenute prema dolje, široke usne i usne kao ružin pupoljak. Jesli ste znali da i oblik vaših usana skriva određene karakteristike koje otkrivaju vaše osobine?

U tekstu pronađite vaš oblik usana i otkrijte i saznajte šta one govore o vama:

  1. Tanke usne: Ukoliko imate jako tanke usne to može značiti kako ste po naravi perfekcionist. Uvijek birate kvalitetu nad kvantitetom i usmjeravate pažnju na detalje. Također ste i osjećajni te pomalo sramežljivi i rezervirani.
  2. Pune usne: Nema ništa ljepše nego imati savršeno pune usnice zbog kojih izgledate neodoljivo. Osobe s punim usnama su odvažne i samouvjerene. Pune usne znak su povećanog hormona estrogena (ženski spolni hormon) pa se stoga muškarci i žene s punim usnama smatraju jako privlačnima.
  3. Usne okrenute prema dolje: Žene s ovim odlikom usana se smatraju mirnim osobama koje odišu misterioznošću. Druge osobe vas vide kao egzotične i duhovite. Jako ste disciplinirani i iznimno samouvjereni, izbirljiva ste osoba koju je teško zadovoljiti.
  4. Široke usne: Ukoliko imate usne kao Julia Roberts, vi ste poput ‘društvenog leptira’ koji ima široki krug prijatelja. Po prirodi ste pričljivi i često dominirate razgovorom bez da ste toga svjesni. Iznimno ste uspješni i talentirani te sami volite upravljati svojom sudbinom.
  5. Usne kao ružin pupoljak: To su malene i pune usne s izraženim lukom. Ovaj oblik usana karakterizira vas kao znatiželjnu osobu, koja je buntovna i sklona koketiranju. Iznimno ste društveni i lako stječete prijateljstva – ljudi se jednostavno lijepe na vas. Duša ste svake zabave.

 

novi.ba

 

Leave a Comment

Kolacici Pravila Privatnosti

%d bloggers like this:
%d bloggers like this: