Prepoznajte stare duše oko sebe i otkrijte jeste li i vi među njima Reviewed by admin on . Koliko je vaša duša stara? Nikada i niste razmišljali o tome ili možda jeste. Možda vam se ponekada činilo da ste drugačiji od drugih i zbog toga volite biti sa Koliko je vaša duša stara? Nikada i niste razmišljali o tome ili možda jeste. Možda vam se ponekada činilo da ste drugačiji od drugih i zbog toga volite biti sa Rating: 0

Prepoznajte stare duše oko sebe i otkrijte jeste li i vi među njima

stare duše

Koliko je vaša duša stara? Nikada i niste razmišljali o tome ili možda jeste. Možda vam se ponekada činilo da ste drugačiji od drugih i zbog toga volite biti sami u svom svijetu? Puno pitanja, no možda će te nakon što pročitate tekst dobiti neke od odgovora.
Sve je više duhovnih zagovornika reinkarnacije, a i mnoga istraživanja ljudi koji se sjećaju svojih prošlih života potvrđuju da naša duša putuje životima u različitim tijelima i u svakom životu ima svoju posebnu misiju. Tako postoje duše koje su se već puno puta vraćale i one razigrane koje su tu tek prvi ili drugi puta tu.

I sada ste sigurno znatiželjni kakva je duša u vašem tijelu.

Kažu da su stare duše osebujne baš zbog toga što su već puno puta bile tu i toliko toga naučile. Zato je njihov put osebujan i razlikuju se od mnogih oko sebe. Kao rezultat toga, takve osobe žive svoj život iznutra, imaju svoj vlastiti put i ne teže biti dio mase kako bi bile prihvaćene ili održane.

Ako još niste otkrili da li ste “stara duša” ili ne, pročitajte neke od obilježja takvih osoba pa će te otkriti odgovor na to pitanje.

1. Imaju tendenciju osamiti se

Budući da su stare duše nezainteresirani za masovne interese. Još kao klinci takve osobe se ne osjećaj dobro s društvom iz svoje dobne skupine jer jednostavno nemaju zajedničkih interesa. Starim dušama je dosadno s “običnim” ljudima jer ove duše teže nekim većim ciljevima i ne uklapaju se u općeprihvaćene okvire. Kao mali su zbog toga često buntovnici i odbacuju zacrtane norme ponašanja koje za njih ne predstavljaju slobodu. Zbog toga takve osobe puno više provode vrijeme same sa sobom i uživaju u samoći. Iako ne vole biti u masi, nikada nikome neće nauditi jer to nije dio njihove osobnosti. Oni puštaju da drugi budu baš to što jesu i ne upliću se u interakcije.

2. Vole znanje, mudrost i istinu

Stare duše se ne bave tračerajima i ne gledaju sapunice, za njih je to gubljenje vremena i totalno zatupljivanje, one znaju da je čovjek sposoban za puno više. Zbog toga se one okreću znanju, mudrosti i istini. One same po sebi razumije da je znanje moć, mudrost sreća, a istina sloboda, pa zašto u životu ne streme takvim stvarima i ne bave se praznoglavom dokolicom? Za njih život ima potpuno drugačiji smisao.

3. Tragaju za duhovnošću

Njih privlači sve što je povezano s duhovnošću. Nadilaze granice ega i traže potpuno prosvjetljenje, potpunu ljubav i trajno ispunjenje. Njima ne treba borba za moć i dokazivanje drugima koliko vrijede. Oni znaju da je davanje i ljubav jedini put ka sreći i jedina prava istina. Sve drugo im ne treba jer su odavno prošli sve te stepenice.

4. Razumiju prolaznost ovog života

Stare duše su vrlo svjesne ne samo svoje prolaznosti nego prolaznosti svega oko sebe, stoga znaju cijeniti svaki trenutak i vrlo su oprezni u tome kako žive svoje živote. Oni se rađe povlače nego da budu u pravu i ne rade drame oko izazova na koje nailaze. Mudro žive svoje živote i puštaju drugima da budu svoji i da uče. Cijene svaki blagoslovi sve što imaju, kao da znaju da je svaki trenutak poseban i neponovljiv. Ne žale za prošlošću i imaju vjere u život.

5. Vrlo su promišljene i introspektivne

Stare duše imaju tendenciju razmišljati puno o svemu. Vrlo spretno izvlače zaključak i uče iz svojih i tuđih djela. One imaju puno iskustva i naučili su toliko lekcija tijekom svojih života da sada imaju veliki uvid u životne situacije i mogućnost da mirno i pažljivo promatraju što se događa oko njih i u njima. Ne skaču na prvu niti su sklone brzopletim zaključcima. Ono što drugi pričaju ih ne dira, poštuju tuđe mišljenje, ali žive po sebi.

6. Vide veću sliku

Stare duše će se rijetko izgubiti u površnim detaljima, njih ne impresionira promocija na poslu, dobivanje beskorisnih komplimenata ili divljenja drugih, one gledaju na život iz ptičje perspektive i jasno vide puno veću sliku života, te znaju koji je najsmisleniji put kojim treba ići. Kada se suoče s problemima i izazovima u životu oni to vide kao mogućnost rasta, kao privremenu i usputnu “bol” koja služi samo da se poveća količina radosti i zadovoljstva koji će doći u budućnosti. Zbog toga imaj stabilnu narav i njihovi životima ne vlada stres.

7. Nisu materijalisti

Bogatstvo, status, slava, najnovija verzija iPhonea njima je to tako nevažno. Stara duša ne vidi svrhu bavljenja oko stvari koje mogu lako biti oduzete. Osim toga, stare duše imaju malo vremena i interesa za kratkotrajne stvari u životu, sve skupa im to ništa ne znači. Oni tragaju za pravim i dugotrajnim ispunjenjem koje ima veću svrhu od zadovoljavanja ego želja i tjelesnih užitaka.

8. Prepoznaju uzrok i posljedicu

Stare duše znaju da sve ima akciju i reakciju. Život funkcionira na principu uzroka i posljedice. Sve što rade, misle ili pričaju ostavlja trag, energiju koja će im se vratiti. Oni žive tako da se ne bave posljedicama već u svemu pokušavaju proniknuti u uzrok i tu rješavaju stvari. Zbog toga se nikada ne smatraju žrtvama, one jasno znaju da su jedino one i samo one odgovorne za sve što im se događa u životu. Preuzimaju potpunu odgovornost prema svom životu trudeći se učiti, mijenjati i postajati bolji.

9. Osluškuju poruke

Mi u životu nismo sami, imamo puno pomagača i stare duše intuitivno to znaju, stoga u svemu traže poruke većeg vodstva i znaju da u životu nema slučajnosti. Ono što drugi misle da je slučajnosto one znaju da je savršeno “izrežirano” i da je sve tu s razlogom. Vjeruju intuiciji i znaju da se u životu trebaju potruditi oko svega i zaslužiti blagodati i ako trebaju idu neutabanim teškim putovima do svog cilja.

lifex.hr

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: