Prema drevnim Majama, danas je Izvanvremenski dan: Evo što trebate napraviti Reviewed by admin on . Današnji dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvjek je bio obilježavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će d Današnji dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvjek je bio obilježavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će d Rating: 0

Prema drevnim Majama, danas je Izvanvremenski dan: Evo što trebate napraviti

maje

Današnji dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvjek je bio obilježavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će donijeti sljedeća godina

Danas je 25. srpanj/jul, dan koji prema kalendaru drevnih Maja ne pripada ni jednoj godini. Njihova godina ima 364 dana, a Izvanvremenski dan se slavi kao „čistilište“ od stare i priprema za sljedeću godinu. Eto razloga da ovaj vikend završite s problemima i mislite pozitivno.

Prema njihovom kalendaru godina se sastoji od 13 luna, sa po 28 dana, tako da 25. srpnja, po Gregorijanskom kalendaru, koji su Maje zvale i Zeleni dan, ne pripada ni jednom mjesecu. Ovaj dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvijek bi bio oblježavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će donijeti sljedeća godina.

Poanta Izvanvremenskog dana ogleda se u slavljenju života, pročišćenju i odbacivanju negativnih osjećaja. Slavili su ga i kao Dan univerzalnog opraštanja i Dan pročišćenja kada su Maje pozivale na opraštanje, meditaciju i pripremanje za novi ciklus.

Ovaj dan je bio jedinstvena prilika da se iskusi bezvremenost i iskaže ljubav prema životu. Također, na ovaj dan otvaraju se mogućnosti da učinimo sve ono što nismo uspjeli ranije.

(Telegraf.rs/Bizzlife.rs)Leave a Comment

%d bloggers like this: