Ovo je najjednostavnija metoda da se trenutačno riješite negativnosti Reviewed by admin on . Negativnost je pojedinačno najveći ubojica privlačenja i manifestiranja. Nemoguće je bilo šta dobiti ako se vaše srce i um nalaze u negativnosti. Negativnost pr Negativnost je pojedinačno najveći ubojica privlačenja i manifestiranja. Nemoguće je bilo šta dobiti ako se vaše srce i um nalaze u negativnosti. Negativnost pr Rating: 0

Ovo je najjednostavnija metoda da se trenutačno riješite negativnosti

metoda

Negativnost je pojedinačno najveći ubojica privlačenja i manifestiranja. Nemoguće je bilo šta dobiti ako se vaše srce i um nalaze u negativnosti. Negativnost privlači bolest, dug, mržnju i sve zamislivo što izaziva patnju. To je razlog zbog kojeg bi trebali učiniti sve što je u vašoj moći da bi očistili negativnost iz vašeg života.

Sada se pitate kako to možete učiniti a da ne trošite mnogo vremena analizirajući tisuće bolesnih osjećaja i loših događaja koji su već prošli? Postoji način. Ova tehnika vam je poznata ali mnogi od vas imaju problema s primjenom. Zove se ljubav. Mnogi teoretičari su već dotakli ovu tehniku i puno možete dobiti u potrazi za obiljem i srećom ako naučite i  primenjujete ovu metodu svaki dan, od sada.

Metoda ljubavi je prilično jednostavna, zapravo: morate objaviti ljubav za sve što se pojavi na vašem putu, čak i ako ste iznenada suočeni s nesrećom i ne tako pozitivnim događajima. Ovo može zvučati čudno za neke osobe koje su na početku ali ako iskreno kažete “Volim te” i za pozitivne i za negativne stvari u vašem životu, vi zapravo čistite negativnost, a istovremeno zadržavate afirmativne, pozitivne misli i emocije – one ostaju netaknute. Ovo pročišćavanje ili čišćenje se obavlja tako da će vašem umu uvijek biti jasno šta privlačite ili izražavate.

Ljubav je zapravo kompletan paket za zakon privlačenja.

Zakon privlačenja zahtijeva nekoliko suštinskih komponenti prije nego što će zaista raditi za vas: afirmativne misli, pozitivna emocija, iskrena želja, zahvalnost,  akcija i aktivan prijem. Kada se tome doda ljubav onda je jednačina cjelovita, sve ove komponente manifestiraju se automatski.  Jer kada netko voli onda nije moguće da se pojavi nešto negativno. Kada neko izjavljuje ljubav prema nečemu, na prvom mjestu, on postaje zahvalan za događaj, osobu ili okolnosti u njegovom životu.

Možete početi vidjeti pozitivan aspekt svega što postoji u vašem životu upravo sada. Najmanje stvari postaju pokloni, izazovi postaju manje zastrašujući i učite iz životnih lekcija, umjesto što tražite izgovore da odustanete i zadržavate se na negativnosti. Pozitivne misli i emocije automatski izlaze na površinu kada volite nešto. Kada volite, osjećate sreću a mentalni i emocionalni prtljag isparava.

Reći “Volim te” i u najgoroj situaciji pomaže u revitalizaciji našeg uma i srca i čini sve, te je mnogo lakše upravljati njima. Ovaj ritual pročišćavanja je potreban ako želite održiti napor u manifestiranju stvari koje najviše želite. Ove riječi mogu biti izazov prilikom suočavanja s modernism društvom. Ali značajan dio vašeg životnog iskustva ovisi od vaših misli i emocija. Sam svijet bi bio potpuno besmislen bez naših misli i emocija. Život i stvaranje bi bilo nemoguće bez vaših misli. Zato moramo zaštitititi svoje pozitivne misli i osjećaje metodom ljubavi.

Česte izjave ljubavi olakšavaju i stvaraju bolje odnose s ljudima. Ne kažem da to radite naglas. Potrebno je da se zapitate da li više volite nego što žalite ili mrzite. Ako koristite metodu ljubavi, promjene u vašem životu neće biti ništa manje od monumentalnih. Počnite da volite od danas. Možete dobiti sve, a ništa da ne izgubite.

– Marjan Marković

hipnoterapeut.com
Leave a Comment

%d bloggers like this: