Ovaj dječak se sjeća svog prošlog života: Sve je rekao, čak i puno ime i prezime svojeg ubojice Reviewed by admin on . Trogodišnji dječak s Golanske visoravni blizu granice Sirije i Izraela rekao je da je u prošlom životu ubijen sa sjekirom. Starješinama sela pokazao je gdje je Trogodišnji dječak s Golanske visoravni blizu granice Sirije i Izraela rekao je da je u prošlom životu ubijen sa sjekirom. Starješinama sela pokazao je gdje je Rating: 0

Ovaj dječak se sjeća svog prošlog života: Sve je rekao, čak i puno ime i prezime svojeg ubojice

dječak

Trogodišnji dječak s Golanske visoravni blizu granice Sirije i Izraela rekao je da je u prošlom životu ubijen sa sjekirom. Starješinama sela pokazao je gdje je ubojica pokopao njegovo tijelo, a oni su upravo na tom mjestu pronašli kostur muškarca. Također, dječak im je pokazao i mjesto gdje se nalazi sjekira kojom je ubijen. Pronašli su i nju, prenosi The Epoch Times.

U svojoj knjizi, ‘Djeca koja su živjela ranije: Reinkarnacija Danas’ njemački psihoterapeut Trutz Hardo ispričao je ovu misterioznu priču, zajedno s drugim pričama o djeci koja tvrde da se sjećaju svojih prošlih života.
No, ovoj priči svjedočio je dr. Eli Lasch, koji je poznat po uspostavljanju medicinske skrbi u Gazi, što je bio dio izraelske operacije u 60-im godinama prošlog stoljeća. Upravo je dr. Lasch, koji je preminuo 2009. ispričao ove neobične događaje Hardu.
Dječak je pripadnik Druza, etničke skupine u čijoj je kulturi postojanje reinkarnacije prihvaćeno kao činjenica. No, unatoč tome, dječakova priča je svejedno iznenadila njihovu zajednicu.

Čim je progovorio, sve je rekao svojoj obitelji

Rođen je s dugačkom crvenom oznakom na glavi. Takve oznake se u njegovoj kulturi smatraju povezanim s načinom smrti u prošlom životu. Kad je dječak bio dovoljno star da može govoriti, rekao je svojoj obitelji da je ubijen udarcem sjekirom u glavu.
Običaj je da starješine odvedu dijete, kad napuni tri godine, do kuće za koju tvrdi da je bila njegova u prijašnjem životu. Dječak je točno znao u kojem je selu živio, pa su se uputili tamo. Kad su došli u selo, dječak se prisjetio kako se zvao u prijašnjem životu.

Sve je znao, čak i puno ime i prezime svojeg ubojice

Mještanin sela kazao je da je dječak tvrdio da je reinkarnacija muškarca koji je nestao prije četiri godine. Njegovi prijatelji i obitelj mislili su da je zalutao na neprijateljski teritorij u blizini, što se ponekad događa.
No, dječak se sjetio svega, čak i punog imena i prezimena muškarca koji ga je ubio. Kad se suočio s tim čovjekom, navodni ubojica je problijedio, ali nije priznao ubojstvo. Dječak je tada rekao starješinama da ih može odvesti do mjesta gdje je pokopano tijelo. Na točno tom mjestu iskopali su kostur muškarca s ranom na glavi koja se nalazi na istom mjestu gdje dječak ima biljeg. Pronašli su i sjekiru kojom je ubijen.
Nakon što su ga suočili s dokazima, ubojica je na koncu priznao zločin. Dr. Lasch bio je prisutan tijekom cijelog ovog procesa.

Svijet je prepun misterija koje izazivaju naše trenutno znanje. U svojoj rubrici ‘Preko znanosti’ Epoch Times skuplja priče upravo o takvim čudnim fenomenima kako bi stimulirali maštu i otvorili mogućnosti koje su se činile nezamislivima. A jesu li one istinite? To je na čitateljima da odluče…

24sata.hr

ć 

Leave a Comment

%d bloggers like this: