Ovaj čovjek je sam izliječio rak prostate u 4 stupnju Reviewed by admin on . Vernon Johnston, uspio se izliječiti od raka prostate u 4. stupnju, koji je čak metastazirao u njegovu koštanu srž, koristeći samo sodu bikarbonu i melasu. Ipak Vernon Johnston, uspio se izliječiti od raka prostate u 4. stupnju, koji je čak metastazirao u njegovu koštanu srž, koristeći samo sodu bikarbonu i melasu. Ipak Rating: 0

Ovaj čovjek je sam izliječio rak prostate u 4 stupnju

“Imao sam rak prostate u 4. stadijumu, a evo kako sam se izliječio”

Vernon Johnston, uspio se izliječiti od raka prostate u 4. stupnju, koji je čak metastazirao u njegovu koštanu srž, koristeći samo sodu bikarbonu i melasu.

Ipak, liječnici vam nikad neće reći da je to moguće, piše Naturalsociety.
Kada je Vernonu dijagnosticiran rak, njegov brat Larry mu je rekao da pokuša povećati pH vrijednost u svom organizmu, jer rak ne može napredovati u alkalnoj sredini.

Larry je Vernonu preporučio cezij-klorid, kako bi se pH vrijednost u njegovom organizmu povećala.
Vernon nije išao ni na kakve specijalne tretmane. On je optimistično naručio cezij-klorid, ali se ta supstanca zagubila u pošti. Obzirom na to da nema puno vremena, Vernon je potražio nešto drugo pomoću čega može podići pH vrijednost, prenosi Atma.

On je zatim otkrio lijek koji se pravi od sode bikarbone i javorovog sirupa. Kako nije imao javorov sirup u kuhinji, odlučio je iskoristiti melasu. Bio je odlučan u tome da ubije rak prije nego što on ubije njega.

Vernon je također prakticirao vježbe disanja kako bi pripomogao u procesu povećane oksidacije izazvanom iznenadnim povećanjem pH. Kisik ubija anaerobne stanicee raka.

Stanice raka se hrane fermentirajućim šećerom, a ne kisikom. Javorov sirup se ponaša kao trojanski konj koji omogućava sodi bikarboni da uđe u stanice raka, da ih šokira alkalnošću i oksidira do uništenja.

Vernonu je poslužila i melasa, čak mu je i dala bolju mineralnu osnovu kao nutritivnu potporu. Inače, većina alternativnih terapija protiv raka uključuje potpuno uzdržavanje od šećera, koji hrani razvoj raka.
Nakon nekoliko tjedana, Vernon je otišao na medicinski pregled i potvrđeno je da je on u potpunosti ozdravio od raka prostate i koštane srži. On i dan-danas prepričava svoju priču.

Pogledajte video:

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: