Otkrili smo čemu služe one dodatne rupice na tenisicama: Odmah ćete ih početi koristiti!! Reviewed by admin on . Imate žuljeve na peti od trčanja, hikinga, hodanja? Odmah bacite pogled na svoje tenisice! Postoji rješenje koje vas cijelo vrijeme ‘bode’ u oči Posljednji red, Imate žuljeve na peti od trčanja, hikinga, hodanja? Odmah bacite pogled na svoje tenisice! Postoji rješenje koje vas cijelo vrijeme ‘bode’ u oči Posljednji red, Rating: 0

Otkrili smo čemu služe one dodatne rupice na tenisicama: Odmah ćete ih početi koristiti!!

patike

Imate žuljeve na peti od trčanja, hikinga, hodanja? Odmah bacite pogled na svoje tenisice! Postoji rješenje koje vas cijelo vrijeme ‘bode’ u oči

Posljednji red, gore kod samog zgloba. Vidite ove ekstra rupice za vezice? Nisu tek tako tu zbog dekoracije ili ventilacije, a često ih ignoriramo ili koristimo na krivi način.

Isto tako i vezice na tenisicama za trčanje su uvijek nekako preduge, zar ne? Što s njima? Ako ste ih podrezali da se ne povlače po podu dok trčite napravili ste grešku (kao, uostalom, i ja na nekim modelima).

O čemu se radi? Možda ste znali, možda niste (kao ni ja) ali ovaj ekstra par rupica za vezice na tenisicama omogućava vrlo važnu funkciju u sprječavanju nastanka žuljeva na peti dok tenisica ‘struže’ petnu kost bez obzira na aktivnost.

Da skratimo, pogledajte video i sve će vam biti jasno. Odgovor na pitanje čemu služi ekstra red rupica za vezice na tenisicama nalazi se u videu. Ako niste probajte, pogotovo ako redovito trčite. Vaša stopala bit će vam zahvalna!

ć 

Leave a Comment

%d bloggers like this: