Odaberite sliku svoje duše i saznajte što ona otkriva o vama Reviewed by admin on . Ovo je scenario … Zamislite da ste umrli, sada ste duša. Koji oblik će vaša duša preuzeti nakon smrti svog tijela? Izaberite jednu sliku i također obratite pažn Ovo je scenario … Zamislite da ste umrli, sada ste duša. Koji oblik će vaša duša preuzeti nakon smrti svog tijela? Izaberite jednu sliku i također obratite pažn Rating: 0

Odaberite sliku svoje duše i saznajte što ona otkriva o vama

duša

Ovo je scenario …

Zamislite da ste umrli, sada ste duša. Koji oblik će vaša duša preuzeti nakon smrti svog tijela? Izaberite jednu sliku i također obratite pažnju na tekst ispod. Odmah se odlučite, nemojte puno razmišljati!

Psihologija se skriva iza vašeg odgovora…

Što je u osnovi smisao ove igre? U suštini, slika koju ste izabrali je direktan odraz toga kako se osjećate. Drugim riječima, ova je samo igra koja otkriva vašu sliku o vama samima.

Ako ste izabrali sliku 1:
Imate zdravo samopoštovanje. Vi prihvaćate i svoje prednosti i slabosti podjednako. Imate uravnoteženu samopercepciju i njegujete dovoljno ljubavi prema samom sebi da ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti. Čestitamo!

Ako ste izabrali sliku 2:
Vi imate tendenciju da se borite s nepotpunim osjećajima. Niste u potpunosti zadovoljni onim što ste postigli. Još uvijek osjećate da postoji puno toga što trebate ispuniteiu svom životu, a ako ste tome prišli na zdrav način, taj osjećaj može posluži tikao vodič i inspiracija.

Ako ste izabrali sliku 3:
Vi imate tendenciju da sumnjate duboko u sebe i svoje vrijednosti. Iako imate puno dobrih kvaliteta na koje trebate biti ponosni, imate tendenciju da se borite s perfekcionizmom. Kada prihvatite da ste nesavršeni kao i svi mi ostali, mnogo lakše ćete steći kompletnu sliku o sebi.

Ako ste izabrali sliku 4:
Niste preterano opterećeni sobom, to može biti odlika nevjerojatno plitkih ili nevjerojatno mudrih osoba. Ne smatrate da se možete uspoređivati s drugima, jer niste često preokupirani problemima u vezi sa sobom. Vi ste neutralni: Vama ne smetaju vaši nedostaci, niti ste zadovoljni svojim snagama.

Ova igra je inspirirana radom dvojice japanskih psihologa, Tadahiko Nagao i Isamu Saito, i njihovim stvaranjem tehnike proučavanja uma pod nazivom “kokoro” (kokologija). Kokologija se zasniva na psihologiji i ima za cilj otkrivanje skrivenih stavova koje imamo o sebi, drugim ljudima i svijetu kroz niz jedinstvenih igara.

Webtribune.rs

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: