Odaberie svoju mandalu i pročitajte poruku koju vam šalje. Ostat ćete iznenađeni Reviewed by admin on . Odaberi vrijeme u danu kad možeš odvojiti nekoliko minuta za sebe. Dođi i potraži svoju mandalu, onu koja te svojim bojama i oblikom najviše privlači. Svaka sli Odaberi vrijeme u danu kad možeš odvojiti nekoliko minuta za sebe. Dođi i potraži svoju mandalu, onu koja te svojim bojama i oblikom najviše privlači. Svaka sli Rating: 0

Odaberie svoju mandalu i pročitajte poruku koju vam šalje. Ostat ćete iznenađeni

mandala (49)

Odaberi vrijeme u danu kad možeš odvojiti nekoliko minuta za sebe.
Dođi i potraži svoju mandalu, onu koja te svojim bojama i oblikom najviše privlači. Svaka slika skriva i jednu poruku.
Istraži sliku – kakve osjećaje budi u tebi. Kakve asocijacije i sjećanja. Potom pročitaj tekst. I razmisli o njemu.
Sutra se vrati po još.
Slike su poredane nasumično, kao i povezani tekstovi. Klikni na prvu koja te privuče. Ne dvoji. Ona je prava.

Odaberite mandalu OVDJE.

Za one koji su prvi put ovdje, sličice se mogu koristiti na više načina.

  • Jedan od njih je da se intuitivno, bez previše razmišljanja odabere jedna sličica i pročita prateća poruka nakon čega o njoj možeš dalje razmišljati i vidjeti što ti govori i kako ju upotrijebiti u svom životu.
  • Drugi je, da se u sebi na kratko prisjetimo neke situacije kojom se trenutno bavimo i na isti način odaberemo sličicu i poruku. Potraži podudarnost između pitanja i poruke. 
  • Treći je da prije otvaranja sličice i poruke u sebi postavimo namjeru da nam poruka donese uvid ili smjer gdje u ovom trenutku moramo staviti fokus.

Iskustva će biti različita. Istražujte, otkrivajte nove načine korištenja i javite nam koja je vaša čarobna formula!

Trenutno je objavljeno 108 sličica (ta brojka nije slučajna!) i točno 81 poruka i svakodnevno se dodaju nove. Ostale poruke dodaju se i u suradnji s VAMA!

Dakle, ako imate neki uvid, duboku poruku nakon nekog svog iskustva, neku lekciju koju ste svladali i želite ju podijeliti s drugima, pišite! Vaše pristigle poruke uvrstit ćemo uz prazne sličice i završiti ovu priču ZAJEDNO!

Poruke ćemo oblikovati u nešto pozitivno i afirmirajuće, što može biti podrška za dani trenutak onome tko ju izvuče. Imajući na umu vaše povjerenje, nećemo objavljivati autora, osim ako to sam ne želi, ili ćemo staviti samo inicijale.

Svima koji žele poslati svoje tekstiće i poruke – HVALA, ostalima želimo ugodno korištenje! :)


RIJEČ AUTORA

Pričam vam slikom i riječima, priču o mojih prvih trideset i šest godina života. Ako ste mislili da biti nag znači biti razodjeven, razmislite ponovo. Veću nagost, od ove koju vama donosim, ne poznajem.

Dio života koji sam zaokružila ovim projektom predstavlja moje osobno putovanje od ni jednog koraka, moj zaron unutra, moju potragu za osobnom slobodom. Svladavajući svoje osobne izazove i ubijajući troglave zmajeve, zapisivala sam svoje duboke uvide i naučene lekcije, koje sam kasnije spojila s digitalnim crtežima mandala. Mogla bih reći, da ovih stotinu i osam kockica danas predstavlja jednu inicijacijsku cestu koju sam prehodala, put koji me doveo do stvaranja nove sebe i kojim danas kaskaju neke nove duše, a ja ih na ovaj način radosno podržavam.

Povratak divlje žene, simbolički je naziv inspiriran poznatom knjigom, iz koje sam crpila i još uvijek crpim snagu i inspiraciju i koja mi je uljevala povjerenje u trenutcima kad je izgledalo neizdrživo. Naziv se odnosi se na povratak sebi, spoznaju svoje stvarne prirode i dozvolu samoj sebi da tu novu sebe doista živim.

Iako su poruke koje donosim kroz ove slike i riječi rezultat vrlo osbnih spoznaja, uvida i životnih lekcija koje su se krile u njima, ovo nije samo priča o meni. Ovo je priča o tebi i svima nama koje smo odlučile istražiti i pomaknuti vlastite granice.

Autor: Kristijana Vučetić

magisa.com.hrLeave a Comment

%d bloggers like this: