Istinska Feng Shui čarobnica Reviewed by admin on . Sandra Drinčić je međunarodni stručnjak za feng shui i bavi se usklađivanjem energije zemlje, neba i čovjeka između njih. A nekada je bila aktivn sportašica koj Sandra Drinčić je međunarodni stručnjak za feng shui i bavi se usklađivanjem energije zemlje, neba i čovjeka između njih. A nekada je bila aktivn sportašica koj Rating: 0

Istinska Feng Shui čarobnica

sandra f

Sandra Drinčić je međunarodni stručnjak za feng shui i bavi se usklađivanjem energije zemlje, neba i čovjeka između njih. A nekada je bila aktivn sportašica koja dva puta dnevno jede sirovo meso radi povećanja snage. Mlada, puna snage i energije, financijski osigurana, mislila je da joj je nebo granica. A onda ju je iz kolosjeka izbacila bolest. Šake su joj se počele grčiti po nekoliko sati.

Najbolji njemački i švicarski liječnici joj nisu znali pomoći. Elektrošokovi, injekcije u vrat… Ništa nije pomagalo. Iz Njemačke, gdje je tada živelaj dolazi u Srbiju na kratak odmor. Očajna traži pomoć fizioterapeuta.

– Trećeg dana on mi kaže da ne može raditi sa mnom. Pokazuje mi dlanove, potpuno mokre. Šalje me kod čika Miće, parapsihologa s Čukaričke padine. Bila sam nepovjerljiva, ali nisam mogla više tako živjeti, potražila bih pomoć bilo gdje. Taj čovjek mi je preokrenuo život. Rekao mi je da mi je želudac pomaknut za 12 centimetara i da se odmah vratim tamo gdje živim, jer u stanu nešto ne valja – počinje svoju neobičnu priču Sandra.

FATALNE MAŠINE

Vraća se u Njemačku, pokušavajući da otkrije što ne valja u novom, luksuznom stanu u kojem je živjela.

– Mašine za robu, vjerovali ili ne, i to njih sedam. Nalazile su se u prostoriji ispod moje spavaće sobe. Jer u Njemačkoj, u tim luksuznim privatnim stanovima, nije dozvoljeno držati mašinu, već se u zgradi nalaze posebne prostorije za to. Tako sam se ja napunila jakim elektricitetom, koji mi je napravio kaos u organizmu – objašnjava Sandra.

Sa suprugom kupuje kuću i odlazi iz ozračenog stana. Bolest nestaje, kao da je nikad nije bilo. Ali Sandra počinje da čita, o energiji čovjeka, zemlje i neba, o njenom usklađivanju. Dolazi do QI Mag instituta i postaje njihov đak. Poslije dvije godine učenja dolazi do doktora Jesa, predsjednika Instituta. Dobija zvanje kineskog stručnjaka i počinje vježbati s njim.

Šamanski krug u dvorištu kuće

– S ovim neobičnim Kinezom odlazila sam na po sedam dana u sela po brdima Njemačke i Švicarske. Nakon četiri godine položila sam ispit za međunarodnog stručnjaka i dobila licencu za međunarodnog predavača. Vratila sam se u Beograd i otvorila Centar za obrazovanje, gdje svoje učenike učim da mijenjaju život.

Kada je pitaju što je to feng shui, prvo se nasmije, jer se to ne može baš tako lako objasniti.

– Obično kažem da je feng shui ono što su nas učile naše majke i bake, da budemo čisti i uredni, prije svega u srcu i duši, a zatim i u prostoru u kom živimo. Što se mog rada u određenom prostoru tiče, on podrazumijeva prije svega radiesteziju, odnosno pregled zračenja, onda pročišćenje prostora, pa tek onda provođenje feng shui projekta korekcija.

VRATA SU USTA

Feng shui prostor u kojem boravimo gleda kao organizam, bilo da smo na poslu ili u kući. Tako ulazna vrata simboliziraju usta.

– Ona su najbitnija. Kroz njih ulaze sve naše mogućnosti. Problem nastaje ako se preko puta ulaznih vrata nalaze druga vrata. Usta naspram usta pokreću konflikt, obično onog tko boravi u toj prostoriji s ostalim ukućanima. U ovom slučaju iznad vrata se zakači lepeza okrenuta na dolje ili se na vrata postave zavjese u resama, da bi odvlačile energiju. Prozori u kući simboliziraju oči. Zamagljeni prozori kažu da nemamo dobar pogled u budućnost. Ako se ispred prozora nalazi drvo, stub ili nešto drugo što blokira pogled, netko od ukućana će imati problem s onim okom na kojoj strani se nalazi prepreka – objašnjava Sandra Drinčić.

Dr Jes, Sandra i Kumba lama

Zidovi su koža. Feng shui kaže da gdje god ima psorijaze, ima i nekog starog ormara ili ugradnog plakara koji nije godinama pomican.

– U ovakvim slučajevima, obično tražim od stanara da isjeku jedan komad s leđa ormara, te se na tom zidu uglavnom nađe plijesan. Kada se zid izliječi, okreči i osuši, obično se i kožne bolesti smiruju – tvrdi ovaj feng shui stručnjak.

Metafizički gledano, hrana predstavlja novac. Zato tamo gdje je hrana, mora biti čisto. Trpezarija, kuhinja, frižider i štednjak moraju bti u redu.

– Prljavo suđe u sudoperu obično donosi loše vijesti. Prljava pećnica i frižider označavaju problem s novcem. Sve u kuhinji mora biti ispravno, sve ringle na štednjaku trebaju raditi – kaže Sandra. U kući ne bi trebalo da bude ni praznih soba, gdje nitko ne boravi. Prazna soba znači prazan dio života!

ŠAMANSKI BUBANJ

Kao najljepše iskustvo Sandra Drinčić izdvaja poznanstvo s Indijankom Denis Lin iz plemena Cherokee, najboljom na svijetu kada je riječ o pročišćenju energije.

– Indijanci žive u skladu sa zemljištem i prirodom. Svakog dana se obraduju suncu, prirodi, nebu, pticama… Od Denis sam naučila da ujutro otvorim prozore i pozdravim se s prirodom. Naučila me je i da prepoznam cvrkut ptica. Kad ih čujem ujutro kako radosno cvrkuću, znam da ću dobiti lijepe vijesti. Kada mi golub sleti na prozor, dobit ću novac. Učila nas je mnogo o šamanskim običajima i meditaciji. S njom smo plesali u ritmu šamanskog bubnja, jer se vjeruje da njegov zvuk mijenja moždane valove i liječi – navodi Sandra.

Prema feng shui učenju prethodni životi ne postoje, mi smo samo jednom na zemlji. Ono što vidimo kada se meditacijom vraćamo u daleku prošlost nismo mi, kao što mnogi griješe, već naši preci od kojih smo naslijedili uglavnom lošu karmu. Ono što nas proganja tijekom života.

– Tako možemo dnaslijediti zdravstveni ili neki drugi problem. Mi pravimo karmu za narednih šest generacija, a dobili smo je od prethodnih šest, svaka sedma se mijenja. Isto vrijedi i za energiju stambenog ili poslovnog prostora, on pamti energiju prethodnih šest generacija. Zato je neophodno da očistimo i svoju dušu i prostor u kojem boravimo kako bi naš cjelokupan život odisao harmonijom.

Sandra Drinčić prvi put u Zagrebu održava radionicu Feng Shui tajne 27.09.

Naslovi.net

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: