Ovo je od davnina narodni lijek za išijas Reviewed by admin on . Išijas je najduži živac u tijelu koji se proteže od donjeg dijela kičme pa sve do stopala. Ponekad zna izazivati vrlo jaku i neugodnu bol koja može trajati krać Išijas je najduži živac u tijelu koji se proteže od donjeg dijela kičme pa sve do stopala. Ponekad zna izazivati vrlo jaku i neugodnu bol koja može trajati krać Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Preparati i proizvodi » Ovo je od davnina narodni lijek za išijas

Ovo je od davnina narodni lijek za išijas

isijas

Išijas je najduži živac u tijelu koji se proteže od donjeg dijela kičme pa sve do stopala. Ponekad zna izazivati vrlo jaku i neugodnu bol koja može trajati kraće ili duže. Obično ne traje dulje od 2 mjeseca, no jako je neugodna i dosadna.

Bol išijasa se javlja kada je živac ukliješten ili pritisnut, a uzroci mogu biti različiti. Najčešće je posljedica ozljeda ili koštane izrasline, no ukoliko je pritisak na živac jak, može izazvati trnce i slabost.

Narodni lijek za išijas poznat je od davnina. Potrebno je 3 žlice sitno nasjeckanog lišća oraha, 3 žlice luka i malo ružmarinovog lista pomiješati u litru rakije i začepiti. Nakon što smjesa odstoji 20-tak dana, rakiju treba dobro promućkati.

Procijedi se te se trlja i masira bolno mjesto. Rakiju treba ispirati, a nakon toga bolno mjesto namazati maslinovim uljem i zavezati krpom. Tako raditi nekoliko dana ujutro i navečer i bol bi trebala splasnuti i smanjiti se.

kakolijeciti.com

 Leave a Comment