Kosmički Feng Shui Reviewed by admin on . Kosmički Feng Shui je povezivanje misli osobe s nebeskom energijom. Vaša unutarnja duhovnost i mogućnost da živite u visokom stanju svijesti predstavlja jako mo Kosmički Feng Shui je povezivanje misli osobe s nebeskom energijom. Vaša unutarnja duhovnost i mogućnost da živite u visokom stanju svijesti predstavlja jako mo Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Kosmički Feng Shui

Kosmički Feng Shui

balon

Kosmički Feng Shui je povezivanje misli osobe s nebeskom energijom. Vaša unutarnja duhovnost i mogućnost da živite u visokom stanju svijesti predstavlja jako moćan sistem. Potrebno je raditi na svojoj mentalnoj moći, kao i moći vizualizacije kako biste ovom vrstom zaštite napravili jak štit koji će odbijati sve negativnosti i štetnu energiju usmjerenu ka vašoj nekretnini i ukućanima koji žive u njoj. Na ovaj način vi usmjeravate kosmičku energiju da okruži vaš dom i zaštiti ga.

*Aktiviranje kosmičke energije
Ovaj sistem se može raditi svakodnevno, i mimo putovanja i godišnjih odmora.
Stvorite misaonu sliku bijele svjetlosti koja obavija vaš dom. Ta bijela svjetlost treba biti dovoljno gusta da ima svoju jačinu ogromne moći koju ništa ne može oštetiti. Ovo radite svake večeri prije spavanja. Na taj način, vi stvarate zaštitu za svakoga tko živi u vašem domu, tijekom noćnih yin sati.

*Bijeli balon
Iskoristite vašu mentalnu moć i snagu vizualizacije.
Jedan od najboljih zaštitnih vizualizacija za vaš dom, samim tim i za vas i vašu obitelj, je da vizualizacijom i upotrebom kosmičke energije stvorite bijelu svjetlost koja okružuje vašu kuću ili stan. Ova bijela svjetlost se može zamisliti i u obliku bijelog balona. Taj balon ima čvrstu opnu koju ništa ne može probiti: ni vjetar, ni oluja, niti ljudska ruka. Ova zaštitna čahura kosmičke energije ima ogromnu moć.

*Bijeli auto
Isto možete da učiniti i s vašim automobilom, bez obzira ostavljate li ga uparkiranog ili njime krećete na dug put. Svaki put napravite kosmičku Feng Shui zaštitu.

Sandra Drinčić će održati prvu zagrebačku radionicu 27.09. Pogledajte SADRŽAJ.

 

– Sandra Drinčić

Sandradrincic.comLeave a Comment

%d bloggers like this: