Kontakt i komunikacija s duhovnim bićima Reviewed by admin on . Duhovni vodiči su svjetlosna bića koja žive na energetskoj razini tj. frekvenciji Svjetlosti. Oni su kao i mi jednom boravili u materijalnim tijelma i imaju isk Duhovni vodiči su svjetlosna bića koja žive na energetskoj razini tj. frekvenciji Svjetlosti. Oni su kao i mi jednom boravili u materijalnim tijelma i imaju isk Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Kontakt i komunikacija s duhovnim bićima

Kontakt i komunikacija s duhovnim bićima

anđeo

Duhovni vodiči su svjetlosna bića koja žive na energetskoj razini tj. frekvenciji Svjetlosti. Oni su kao i mi jednom boravili u materijalnim tijelma i imaju iskstvo ljudskog postojanja. Za svoga ljudskog života postigli su oslobođenje, tj. ostvarili su prosvjetljenje i zovemo ih još uzašlim majstorima. Oni su se oslobodili ciklusa inkarnacija i potrebe da se vraćaju na planetu Zemlju uzimajući ljudsko tijelo i ljudsku sudbinu.

Za vrijeme svoga boravka na našoj planeti, stvorili su Svjetlosna tijela u kojima sada borave u sferama Svjetlosti. Velik broj tako oslobođenih i duhovno realiziranih bića posvetilo je daljnji tijek svoje evolucije pomaganjem onima koji takvu pomoć i asistenciju žele i trebaju. Iskustvo o ljudskom postojanju i znanje o tome kako evoluirati u duhovno osvješteno biće, čini ih vrlo korisnim i moćnim saveznicima nama ovdje, na Zemlji. Odnos s jednim takvim bićem obogaćuje naše duhovno biće i ubrzava našu evoluciju.

Anđeli i duhovni vodiči

Uz uzašle majstore u sferama Svjetlosti postoje još i anđeli. Anđeli su im po svojoj energetskoj strukturi vrlo slični, no razlikuju se po tome što nikada nisu imali ljudske živote, odnosno njihova evolucija nije bila vezana uz cikluse inkarnacija na Zemlji. Jedina dva anđela koja su imala ljudske inkarnacije su arkanđeli Sandalfon koji je na Zemlji živio kao Sveti Ilija i Metaton koji je na Zemlji živio kao Enoh te su oni svojevrsni izuzetak.

Energija anđela zrači univerzalnom ljubavlju, iscjeljenjem, mirom te su višestruke dobrobiti njihovog upliva u nečiji život. S obzirom da nisu živjeli na našoj planeti u ljudskim tijelima, nemaju iskustvo o tome što znači biti čovjek i njihova energija je više univerzalna, dok sa duhovnim vodičima stvaramo više personalizirani odnos. Sa anđelima je također moguće ostvariti konakt.

Svatko od nas ima slobodu i mogućnost ostvariti kontakt, odnosno komunikaciju s bićem Svjetlosti. Ono može postati naš duhovni vodič ako tako odlučimo. Pomoću vrlo zanimljivih i korisnih tehnika te vježbi, a većina je meditativnog tipa, može se vrlo lako ostvariti jedan takav kontakt. Kada je on ostvaren i kada je stečena sigurnost u kvalitetu komunikacije, pojedinac je sposoban kanalizirati poruke iz viših sfera za sebe i druge.

Informacije koje su kanalizirane preko duhovnih vodiča, a dolaze iz sfere Svjetlosti, poznate još i kao kauzalna razina, što nikako ne bi trebalo zamijeniti sa astralnom razinom. Oni koji žele i osjećaju da bi ih takvo iskustvo obogatilo, spremni su za jedan takav kontakt. Vrijeme je da uspostavimo kontakt s našim duhovnim vodičima! Za inspiraciju, možete pročitati knjigu Gerde Johst – Nebrušeni dragulj koja će vam sigurno pomoći i otvoriti vrata komunikaciji s anđelima i duhovnim bićima!

 

– Maja Vodopija

astrohorus.com

 

Leave a Comment