10 znakova da se dobro osjećate u svom tijelu Reviewed by admin on . 1. Ne zamarate se brojkom koju pokazuje vaga. Znate da jedete zdravo, osjećate se sjajno i samo vam je to važno. 2. Ne skrivate tijelo. Nekada ste vezali košulj 1. Ne zamarate se brojkom koju pokazuje vaga. Znate da jedete zdravo, osjećate se sjajno i samo vam je to važno. 2. Ne skrivate tijelo. Nekada ste vezali košulj Rating: 0

10 znakova da se dobro osjećate u svom tijelu

tijelo

1. Ne zamarate se brojkom koju pokazuje vaga. Znate da jedete zdravo, osjećate se sjajno i samo vam je to važno.

2. Ne skrivate tijelo. Nekada ste vezali košulju oko struka kako biste sakrili guzu i trbuh, a sada ponosno pokazujete tijelo jer ste ponosni na obline.

3. Udovoljavate svojim potrebama. Tijelu dajete ono što mu je potrebno, a ponekad su to dvije-tri kriške torte uz nekoliko kuglica sladoleda.

“Volite vježbati, ali ne radite to da biste promijenili tijelo. Vježbate jer se zbog toga dobro osjećate i jer to doprinosi vašem zdravlju. “

4. Ne obazirete se na negativne komentare o svom tijelu. Ako netko ima problem s vašim tijelom, onda je to njihov problem, a vi se time ne zamarate i ignorirate zlonamjerne ‘kritike’.

5. Prolazite pored ogledala i udijelite si kompliment. Koji komad, riječi su s kojima se počastite kada pogledate svoj odraz u ogledalu.

6. Ne zamarate se veličinama odjeće. Birate ono što vam najbolje stoji, a broj tj. veličinu ignorirate jer znate da one nisu pouzdane.

7. Volite vježbati, ali ne radite to da biste promijenili tijelo. Vježbate jer se zbog toga dobro osjećate i jer to doprinosi vašem zdravlju.

8. Ne slušate savjete o tome koja odjeća odgovara vašem tipu figure. Tko kaže da ne možete nositi vodoravne pruge jer one proširuju?

9. Vodite ljubav s upaljenim svjetlom. Ne gasite svijetla jer se nemate čega sramiti, zašto biste skrivati svoje tijelo?

10. Ne uspoređujete se s drugim ženama. Sve su žene različite i svaka posebna na svoj način i zato ne uspoređujete svoje s tijelima drugih žena.

zadovoljna.dnevnik.hr

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: