Muči vas bubrežni kamenac? Pripremite ovaj napitak od smokava i riješite ga se zauvijek! Reviewed by admin on . Kamen u bubregu je danas jako učestala bolest, ali na sreću postoje načini pomoću kojih se možete osloboditi ovog neugodnog problema. Simptomi koji mogu ukaziva Kamen u bubregu je danas jako učestala bolest, ali na sreću postoje načini pomoću kojih se možete osloboditi ovog neugodnog problema. Simptomi koji mogu ukaziva Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Ljekovito » Muči vas bubrežni kamenac? Pripremite ovaj napitak od smokava i riješite ga se zauvijek!

Muči vas bubrežni kamenac? Pripremite ovaj napitak od smokava i riješite ga se zauvijek!

smokva 3

Kamen u bubregu je danas jako učestala bolest, ali na sreću postoje načini pomoću kojih se možete osloboditi ovog neugodnog problema.

Simptomi koji mogu ukazivati na bubrežni kamenac su iznenadni bolovi u donjem dijelu leđa. Kamen može začepiti mokraćne kanale i tada dolazi do visoke temperature i otežanog i bolnog mokrenja.

Pripremite ovaj napitak i riješite se bubrežnog kamenca

Uzmite nekoliko suhi smokava i isjeckajte ih na sitne komadiće. Potopite ih u čašu svježe napravljene limunade i ostavite da odstoje preko noći. Ujutro ih prelijte proključalom vodom (1dl) i tako pripremljen napitak popijte na prazan stomak.

Nakon sedam do deset dana vaš urin bi trebalo postati tamne boje. To je siguran znak da se kamen počeo topiti, urin je tamne boje jer sadrži tragove mulja.

Također, ukoliko patite od ove bolesti, izbjegavajte šećer kako biste smirili rad pankreasa, a više konzumirajte namirnice bogate magnezijem, poput banana, tofu sira, soje i riže.

Kakoliječiti.com

ć 

Leave a Comment