Uklonite bubuljice prirodno, jednostavno i besplatno Reviewed by admin on . Lice je podložno za stvaranje bubuljica i teško je riješiti ih se potpuno. Postoje razni preparati, međutim, morate ih kupovati stalno, a često su i vrlo skupi Lice je podložno za stvaranje bubuljica i teško je riješiti ih se potpuno. Postoje razni preparati, međutim, morate ih kupovati stalno, a često su i vrlo skupi Rating: 0

Uklonite bubuljice prirodno, jednostavno i besplatno

bub

Lice je podložno za stvaranje bubuljica i teško je riješiti ih se potpuno. Postoje razni preparati, međutim, morate ih kupovati stalno, a često su i vrlo skupi i nikada potpuno efikasni. Možete nešto uraditi i sami s nekoliko sastojaka koje, sigurni smo, već imate u kući.

Uklonite bubuljice u samo tri koraka

Korak 1 – piling talogom od kave

Kako bi pripremili kožu za masku koja se preporučuje, prvenstveno morate uraditi piling kože lica. Pokvasite lice, potom nanesite talog od kave, i trljajte nekoliko minuta čistim ručnikom, a potom isperite.

Korak 2 – otvaranje pora kamilicom

Kada ste završili s pilingom, neophodno je otvoriti pore. U vruću vodu stavite kamilicu, potom se nagnite nad posudu, stavite ručnik na glavu i naparite lice što je više moguće (oko 10 minuta).

Korak 3 – maska za uklanjanje mitesera

Kada ste kožu lica pripremili pilingom i proširili pore tako što ste naparili kožu, lice je spremno za masku koja uklanja bubuljice za samo 10 minuta.

Potrebno:

četiri žlicee sode bikarbone
jedna šoljica mineralne vode

Upotreba:

Dobivenu masu nanesite na lice, držite 10 minuta, a potom isperite. Rezultati su odmah vidljivi.

Napomena: Zaobiđite predio oko očiju.

nasportal.net

 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: