Skromna riječ od dva slova – duboka kao Grand Canyon, moćna kao uragan Reviewed by admin on . U kontekstu engleskog jezika, mnogo je riječi koje su važnije od riječi in. To su razne popularne riječi, povijesne riječi, riječi koje odlučuju o životu ili sm U kontekstu engleskog jezika, mnogo je riječi koje su važnije od riječi in. To su razne popularne riječi, povijesne riječi, riječi koje odlučuju o životu ili sm Rating: 0

Skromna riječ od dva slova – duboka kao Grand Canyon, moćna kao uragan

riječ

U kontekstu engleskog jezika, mnogo je riječi koje su važnije od riječi in. To su razne popularne riječi, povijesne riječi, riječi koje odlučuju o životu ili smrti. Postoje neke riječi na kojima se lomi jezik, pa trebaš razmisliti prije nego što ih izgovoriš, i bojni pokliči s kojima se započinje ili završava rat… postoje čak i poetične besmislice koje zvuče poput simfonije.
Općenito, »in« ne paše velikim momcima. Tu riječ jedva da se i može definirati, i najčešće je samo most, puka poveznica za važnije riječi u svim rečenicama.

Međutim, postoji jedan kontekst u kojem je ta skromna riječ od dva slova nenadmašna.
Ljubav.
Razlika između toga da si nekome »drag [loving]« i da je netko »zaljubljen [in love]« u tebe, duboka je kao Grand Canyon. Moćna kao uragan.

J R Ward – 17 BCB – Gospodari sudbine

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: