Revolucija u tretmanu bolesti: LIJEČENJE BEZ LIJEKOVA! Reviewed by admin on . LIJEČENJE BEZ LIJEKOVA! Bolesti bježe: Yogamudra centar Svjetski rekord u liječenju pacijenata s dijabetesom i krvnim pritiskom za 4 dana Liječenje više od 200 LIJEČENJE BEZ LIJEKOVA! Bolesti bježe: Yogamudra centar Svjetski rekord u liječenju pacijenata s dijabetesom i krvnim pritiskom za 4 dana Liječenje više od 200 Rating: 0

Revolucija u tretmanu bolesti: LIJEČENJE BEZ LIJEKOVA!

chin mudra

LIJEČENJE BEZ LIJEKOVA!

Bolesti bježe: Yogamudra centar
Svjetski rekord u liječenju pacijenata s dijabetesom i krvnim pritiskom za 4 dana
Liječenje više od 200 bolesti
Rezultat se može provjeriti – Revolucija u polju zdravstva

Centar vodi terapeut Mukesh Bhalaria, koji je i sam apsolutno bez ikakve bolesti i ne uzima bilo koji lijek. U dobi od 60 godina izgleda kao mlad čovjek od 30 – 35 godina. On je više entuzijastičan od bilo kojeg mladića i njegovo sjećanje je vrlo oštro i povećava se s godinama (može se uvrstiti u Guinnessovu knjigu rekorda sa svojom memorijom – pamti tisuće citata i stihova na 3 jezika), smiješi se – izgleda sretan i čini druge također sretnim.

Obradom tisuće pacijenata diljem svijeta, njegovo znanje i inteligencija je povećano do takve razine da poznavajući sve bolesti i zdravstvene probleme osobe, može joj odmah dati rješenje za sve njezine probleme i predložiti mudre (položaj ili poze) kojima osoba može lako uravnotežiti 5 osnovnih elemenata (vatra, zrak, prostor, zemlja i voda) unutar svoga tijela, omogućujući joj da se oslobodi svih svojih bolesti.

U izvjesnom broju bolesti kao što su visok krvni pritisak i dijabetes dokaz poboljšanja može se provjeriti u roku 15-45 minuta a kod drugih bolesti bolesnik može potvrditi poboljšanje svojeg zdravlja usporedbom laboratorijskih izvještaja prije odlaska kod njega i nakon prakticiranja terapije za 3 ili više mjeseci.

Trenutno njegovi su pacijenti iz 15 zemalja, uključujući Indiju, SAD, Velika Britanija, Australija, Kina, Dubai, itd. On ima ambiciju i strast proširiti ovu terapiju u sve zemlje svijeta, u roku od nekoliko godina.
Do sada je tretirao tisuće pacijenata bez naplate – ali prije nekoliko mjeseci usvojio je stav “bez naknade za siromašne i ne ustupak drugima” – tako da pacijenti koji plaćaju, trebaju trenirati redovito nekoliko dana / mjeseci, davati redovite povratne informacije, te će se riješiti svojih bolesti.

Njegovo znanje kako uravnotežiti 5 elemenata u tijelu pacijenta, znajući povijest bolesti pacijenta, je jedinstveno i neuporedivo.
Nakon što je tih 5 elemenata uravnoteženo u tijelu pacijenta – to stvara čudo u tijelu i umu i pacijent dobiva novi život.
Prema njegovim riječima svoj pristup za liječenje pacijenata bez lijekova, uravnoteženjem 5 elemenata u tijelu je revolucija u zdravstvenom području.
On je izliječio nekoliko liječnika od njihove bolesti, bez lijekova. On je također liječio pacijenta čiji su članovi obitelji najveći proizvođači lijekova u svijetu.

Postanite član facebook grupe https://www.facebook.com/pages/Diseases-runaway-Yogmudra-Centre/743540545720879
(Pacijenti iz 90 zemalja su članovi ove grupe)
Možete vidjeti više fotografija i video snimke pacijenata liječenih u tim grupama.

Dijabetes- liječenje bez lijekova,
Visoki krvni tlak – liječenje bez lijekova
Štitnjača- liječenje bez lijekova
Srce- liječenje bez lijekova
Astma- liječenje bez lijekova
Artritis- liječenje bez lijekova
Parkinsonova- liječenje bez lijekova
Paraliza- liječenje bez lijekova
Epilepsija- (mirgi-fit) liječenje bez lijekova
Rak- liječenje bez lijekova.
Depresija-anksioznost- liječena bez lijekova

Napomena! Napomena! Ne koristimo nikakav “čarobni lijek” kao neki talisman, mantru, amulet ili bilo koji drugi objekt, za koji se tvrdi da ima čudesne moći da liječi, dijagnosticira, sprečava ili ublažava bolesti kod ljudi ili životinja, nego se pacijentu pokazuju Yogmudre (pokreti položaji ruku ili tijela) koje uravnotežuju 5 osnovnih elemenata u tijelu.

Posebna pozornost:
Međutim, bez odgovarajućeg znanja ili čitajući neku knjigu / web stranicu, ako prakticirate Mudre (položaje), možete izazvati neke druge bolesti. To je zato što knjiga ili web stranica ne znaju sve bolesti osobe ili kombinaciju svih bolesti koje osoba ima. Na primjer, ako se u dijabetesu prakticiraju 3 različite Ručne mudre (položaji ruke) i ako osoba ima neke druge bolesti ili zdravstvene probleme, ona ne bi trebala vježbati 1 ili 2 mudre od tih 3, jer će se njezine druge bolesti povećati. Za iste bolesti kod različitih pacijenata rješenja mogu biti različita, budući da svaka osoba ima jedinstvenu prirodu i drugačiju kombinaciju bolesti. Svaka Mudra se ne smije prakticirati u slučaju da osoba ima određene druge bolesti. Dakle osobi može biti predložene Mudre za ruke (položaji ruku) tek nakon znajući sve bolesti tj. zdravstvene probleme koje osoba ima (detaljna povijest bolesti), kako bi se uravnotežilo svih 5 elemenata u tijelu, da biste se oslobodili od svih bolesti.

Mr. Mukesh Bhalaria

Email:- bb231982@gmail.com

Usluga je dostupna širom svijeta kroz video razgovor / e-mail / osobni sastanak u Mumbaiju, Indija.

Prijevod: Zora Novak

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: