Prezrele banane? S ovim nevjerojatnim trikom postat će ponovo zdrave i žute! Reviewed by admin on . Svima nam se to dogodilo: Nakon što nekoliko dana provedu u košari za voće, banane počinju, ako ne već i truliti, onda barem opasno gubiti boju. Za ovaj trik tr Svima nam se to dogodilo: Nakon što nekoliko dana provedu u košari za voće, banane počinju, ako ne već i truliti, onda barem opasno gubiti boju. Za ovaj trik tr Rating: 0

Prezrele banane? S ovim nevjerojatnim trikom postat će ponovo zdrave i žute!

feniranje-banane

Svima nam se to dogodilo: Nakon što nekoliko dana provedu u košari za voće, banane počinju, ako ne već i truliti, onda barem opasno gubiti boju.
Za ovaj trik trebate upravo takve banane i možete ih učiniti opet jestivima.

U redu, neće biti potpuno svježe, kao “netom ubrane”, ali će definitivno biti u boljem stanju nego prije.
“Trik” je jednostavan: uzmite potamnjele banane i stavite ih na sat vremena u vrećicu s rižom iz koje ste istisnukli zrak. Nakon toga sušilo za kosu u tren oka vraća bananiprirodnu i “zdravu” žutu boju.

Kad završite s gledanjem videa, brzo u kuhinju (znamo da vam negdje već par dana stoje banane) i isprobajte funkcionira li.

Osim što molimo da ovaj trik podijelite s obitelji i prijateljima, svakako nam dojavite jeste li uspjeli vratiti žutu boju svojim crnim bananama.

Net.hr

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: