Ovo je najpopularniji recept za piling protiv celulita! Reviewed by admin on . PROTIV celulita se borimo tijekom cijele godine, no kako nam ljeti najviše upada u oči, ovih nas mjeseci najviše i živcira. Najbolja i jedina djelotvorna formul PROTIV celulita se borimo tijekom cijele godine, no kako nam ljeti najviše upada u oči, ovih nas mjeseci najviše i živcira. Najbolja i jedina djelotvorna formul Rating: 0

Ovo je najpopularniji recept za piling protiv celulita!

piling

PROTIV celulita se borimo tijekom cijele godine, no kako nam ljeti najviše upada u oči, ovih nas mjeseci najviše i živcira.

Najbolja i jedina djelotvorna formula za smanjenje celulita je kombinacija zdrave prehrane, tjelovježbe, unosa vode i kozmetičkih preparata, a želiš li pojačati svoj anticelulitni režim, predlažemo da ubaciš i ovaj piling koji je lako napraviti kod kuće.

Postoji puno recepata za pripreme kućnih proizvoda za borbu protiv celulita, no ovaj je svakako najpopularniji i najučinkovitiji.

Što ti treba?

– pola šalice kave

– 2 žlice smeđeg šećera

– 2 do 3 žlice maslinovog ulja

Postupak:

Pomiješaj sve sastojke u stavi ih u plastičnu ili staklenu posudicu s poklopcem. Nakon tuširanja dobro istrljaj kritična područja ovom smjesom te isperi piling s tijela mlakom vodom. Istrljaj bedra ručnikom i zatim nanesi anticelulitnu kremu.

Za najbolje rezultate piling koristi svaki dan!

Index.hr

Leave a Comment

%d bloggers like this: