Gersonovo čudo: Veliko predavanje Howarda Straussa u Zagrebu, 26.06.2015. Reviewed by admin on . Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na sa Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na sa Rating: 0

Gersonovo čudo: Veliko predavanje Howarda Straussa u Zagrebu, 26.06.2015.

gerson

Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na samoizlječenje. Gersona metoda je danas jedna od najpopularnijih prirodnih terapija za liječenje raka u svijetu. Međutim, ona pomaže i kod mnogih drugih bolesti, poput epilepsije, ovisnosti o drogama i lijekovima, dijabetesa, sindroma kroničnog umora, artritisa, srčanih i bubrežnih bolesti.
Ako se provodi preventivno, ova metoda može spriječiti mnoge bolesti i sačuvati dobro zdravlje.

(alternativainformacije.com)

Unuk dr. Gersona dolazi u Zagreb!!

Ne samo da je Howard Strauss – unuk poznatog dr. Maksa Gersona i sin Charlotte Gerson, osnivač Gersonovog Instituta i koautor knjige »Liječenje na Gersonov način – Pobijedite rak i druge kronične bolesti« (zajedno sa Beatom Bishop) – pisao o svom djedu u izvrsnoj knjizi »Dr. Max Gerson: Healing the Hopeless«, on je također jedan od najvećih poznavatelja Gersonove terapije (GT) u cjelini.

Strauss je osnivač i direktor organizacije »Cancer Wellness Research Institute« i »Gerson Health Media/Totality Books«. Petnaest godina je bio član Upravnog odbora Gersonovog Instituta, a određeno vrijeme je radio i na Gersonovoj klinici u Meksiku.

O GT je predavao u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Japanu, Singapuru … u nekim zemljama surađuje s profesorima na medicinskim fakultetima koji su dalje poučavali kako pravilno izvoditi GT.

 Strauss će posjetiti Zagreb u petak, 26.06.2015. Predavat će o uzrocima i djelovanju GT i odgovarati na pitanja sudionika. Dobit ćete mnogo korisnih savjeta kao i naučiti neke » stručne tajne«.

 Među najvažnijim temama je rebalans tijela – kiselost/lužnatost, klistiranje kavom, uzimanje ricinusovog ulja … otkrivajući i neke osobne stvari o radu Dr. Maksa Gersona, povezanih s GT.

S obzirom na činjenicu da će g. Strauss posjetiti Hrvatsku prvi put, a gotovo sigurno i poslijednji put, sada imamo jedinstvenu priliku učiti iz prve ruke  i primati savjete o efektivnoj GT, njezinom nastanku i razvoju.

Predavanje – na engleskom jeziku s  prijevodom na hrvatski – će početi u 17.30 sati i trajat će tri sata i duže, s pitanjima i odgovorima.

Kotizacija je 50€.

Budući da očekujemo veliki odaziv, molimo da se prijavite što prije moguće. Nakon popunjenih mjesta, nećemo biti u mogućnosti ponuditi ponavljanje predavanja, jer  g. Strauss već idući dan odlazi.

25.06. g Strauss će održati isto predavanje u Sloveniji: V Slovenijo prihaja vnuk slovitega dr. Maxa Gersona

Prijavite se e-mailom sa svojim podacima na alternativainformacije@gmail.com.

Proslijedite ovu informaciju, ova terapija je mnogima spasila život!

 

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: