Fantastična vježba, pogotovo za one koji ne vole vježbanje Reviewed by admin on .  Već znamo da dugo sjedenje nije dobro za naše tijelo, ali unatoč tome, neki od nas sjede i 12 sati dnevno Ako priznate povezanost svojih glavobolja, probleme s  Već znamo da dugo sjedenje nije dobro za naše tijelo, ali unatoč tome, neki od nas sjede i 12 sati dnevno Ako priznate povezanost svojih glavobolja, probleme s Rating: 0

Fantastična vježba, pogotovo za one koji ne vole vježbanje

 Već znamo da dugo sjedenje nije dobro za naše tijelo, ali unatoč tome, neki od nas sjede i 12 sati dnevno

Ako priznate povezanost svojih glavobolja, probleme sa stomkom, nedostatak energije, pretilost, držanje i raspoloženje, možete pretpostaviti što dugo sjedenje radi vašem tijelu.

Stoga biste trebali promijeniti naviku dugog sjedenja. Ne radi se samo o efektu sjedenja, već i o tome šta propuštate dok sjedite. Radnik koji stoji, naprimjer prodavač u trgovini odjećom, na poslu sagori 1.500 kalorija, dok osoba koja radi za stolom, možda potroši otprilike 1.000 kalorija.

Vježba u priloženom videu, koju je osmislio osobni trener Tim Robards, jedna je od najboljih i najjednostavnijih vježbi. Ova vježba popravlja držanje koje se pogorša zbog sjedenja.

Ova će vam vježba pomoći u smanjivanju boli u donjem dijelu leđa, vratu i glavobolje.

Izvor: Internet

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: