Emisija Najlakši način, tema: Gersonova terapija, gost Howard Strauss Reviewed by admin on . Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na sa Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na sa Rating: 0

Emisija Najlakši način, tema: Gersonova terapija, gost Howard Strauss

nn

Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije. Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na samoizlječenje. Gersona metoda je danas jedna od najpopularnijih prirodnih terapija za liječenje raka u svijetu. Međutim, ona pomaže i kod mnogih drugih bolesti, poput epilepsije, ovisnosti o drogama i lijekovima, dijabetesa, sindroma kroničnog umora, artritisa, srčanih i bubrežnih bolesti.
Ako se provodi preventivno, ova metoda može spriječiti mnoge bolesti i sačuvati dobro zdravlje.

26.06. u Zagreb dolazi unuk dr Gersona, Howard Strauss. Naravno da smo iskoristili priliku i pozvali ga u emisiju 🙂

Pričat ćemo naravno o Gersonovoj terapiji, koja je polučila izvanredne rezultate u liječenju najtežih bolesti. Iz prve ruke, kao netko tko se izliječio ovom terapijom, svoja iskustva će nam prenijeti Boris Vene iz Slovenije.

Molimo vas da obavijestite sve za koje mislite da bi im ove informacije bile potrebne.

Emisija počinje u 19.00 sati, a link za gledanje emisije: http://bit.ly/Emisija-Najlaksi-Nacin-sa-Karmen

.

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: