Božanska točka: Trenutno smanjuje visoki pritisak, umanjuje bol i dovodi organizam u normalu Reviewed by admin on . Ako vam je loše, i ne samo loše, već se osjećate užasno, pritisnite ovu točku i držite je barem 1 minut. Momentalno smanjuje visoki pritisak, normalizira i drug Ako vam je loše, i ne samo loše, već se osjećate užasno, pritisnite ovu točku i držite je barem 1 minut. Momentalno smanjuje visoki pritisak, normalizira i drug Rating: 0

Božanska točka: Trenutno smanjuje visoki pritisak, umanjuje bol i dovodi organizam u normalu

točka

Ako vam je loše, i ne samo loše, već se osjećate užasno, pritisnite ovu točku i držite je barem 1 minut. Momentalno smanjuje visoki pritisak, normalizira i druge poteškoće.

Svijest se vraća, prestaju vrtoglavice…

Ovo se koristi u vojnoj medicini. A tamo je liječenje drugačije, sve se radi brzo: brzo se zaustavlja bol, brzo oporavlja i brzo podiže na noge.

Točka se nalazi na srednjem prstu lijeve i istom prstu desne ruke. Treba je pritisnuti, recimo kemijskom olovkom, i držati tako kao što je prikazano na slici, dugo, 1 minut. Nevjerojatno je bolno!

Ali, nakon tog vremena, bol nestaje, nestaje postupno i drugi bol (u mom slučaju bol iz kičme), djeluje kao blokada.

 Momentalno smanjuje pritisak, odstranjuje bol i normalizira cijeli organizam.

Naravno, ovo nije savjet za liečenje visokog pritiska ili drugih bolesti, već prva pomoć za hitne slučajeve, kada nemate kod sebe lijekove ili ako ne djeluju, da se trenutno oslobodite nastalog zdravstvenog problema.

(Izvor: Family.rs)Leave a Comment

%d bloggers like this: