Bili ste na plaži i sad se ne možete riješiti pijeska? Evo jednostavan trik kako Reviewed by admin on . Upravo ste proveli prekrasan dan na plaži. Bilo bi savršeno da se pijesak nije zalijepio za vašu kožu i sada ga imate po cijelom autu i kući. Kako biste lakše s Upravo ste proveli prekrasan dan na plaži. Bilo bi savršeno da se pijesak nije zalijepio za vašu kožu i sada ga imate po cijelom autu i kući. Kako biste lakše s Rating: 0

Bili ste na plaži i sad se ne možete riješiti pijeska? Evo jednostavan trik kako

pijesak

Upravo ste proveli prekrasan dan na plaži. Bilo bi savršeno da se pijesak nije zalijepio za vašu kožu i sada ga imate po cijelom autu i kući. Kako biste lakše skinuli pijesak sa svoga tijela, postoji vrlo jednostavan trik.

Kako biste skinuli dosadni puder s kože i spriječili da ga morate čistiti do Božića, koristite dječji puder. Pospite malo pudera na dio tijela na koji vam se zalijepio pijesak i samo ga otresite s kože, savjetuje Day Tripping Mom.

Dječji puder maknut će vlagu s vaše kože i pijesak će lako otpasti s nje. Djeluje na kosi, stopalima i nogama, a pogotovo je dobar za ruke. Ako ne želite koristiti puder, možete ga zamijeniti, primjerice, kukuruznim škrobom. Briljantno!

Day Tripping Mom/Magazin.hr

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: