Živjeti iz Duše Reviewed by admin on . Postoje dva načina življenja: u prvom život živi nas, a u drugom mi živimo život. U prvoj instanci nama se događaju događaji i imamo osjećaj da je život samo bo Postoje dva načina življenja: u prvom život živi nas, a u drugom mi živimo život. U prvoj instanci nama se događaju događaji i imamo osjećaj da je život samo bo Rating: 0

Živjeti iz Duše

živjeti

Postoje dva načina življenja: u prvom život živi nas, a u drugom mi živimo život. U prvoj instanci nama se događaju događaji i imamo osjećaj da je život samo borba gdje reagiramo na sve što se događa oko nas, u smislu konstantnih pritisaka, borbe i truda da bismo savladali situacije. No, postoji taj drugi način, koji je puno ležerniji, ne zato što zahtjeva manje rada, već zato što je naš put koji prolazimo laganiji, pregledniji i lagodniji jer je vođen s Višim Vodstvom naše Duše.
Kakvu god sudbinu si je naša Duša izabrala, i koliko god veliki izazov koji je Duša odabrala, upravo u supstanci Duše nalazi se i formula za uspjeh. Sva njezina iskustva iz svih proteklih života, sva nakupljena iskustva, sva učenja Duše, a i vječna znanja koja je Duša donjela sa sobom na raspolaganju su nam. Da bismo uspjeli i doživjeli samo-realzaciju i ispunili svrhu s kojim smo tu, potrebna nam je energija, koja nas vodi i motivira na svakom našem koraku. Energija za usavršavanje naše svrhe a i sama pokretačka Sila za savladavanje naših životnih situacija ili ostvarenje naših snova, nalazi se u essenciji naše vlastite Duše.
Da bismo život lakše mogli ovladati i prijeći preko prepreka koje se nalaze na našem putu, potrebni su nam energija, mir, mudrost i Više Vodstvo koje nama jednio može unutarnja povezanost s našom vlastitom Dušom. Produbljivanje svijesti o našoj istinskoj prirodi, uvodi nas u svjesna stanja intimnog odnosa sa Sviješću koja nadilazi sve ovozemaljsko, pa tako i naše ograničeno shvaćanje problema i situacija u kojima tražimo izlaz. Druženjem s vlastitom Dušom, ulazimo u odnos koji će nam pružiti duboki i iskreni osjećaj sigurnosti. U tom odnosu sa svojim Mudrim, Višim Ja, ulazimo u zonu svemogućnosti, gdje postaju čudo i čudesa itekako moguća. S vremenom naučimo prepoznavati tihi glas duboko u nama, i postajemo uskađeni s beskonačnom inteligencijom koja nam je dana na raspolaganje, cijelo vrijeme, čak i dok boravimo na zemlji. Kada prepoznajemo glas vlastite Duše, i naučimo kako komunicirati sa svojom Dušom, naš život postaje melodija energija, prelijevanje iskustava koja nas uvijek vode ka sve višem dobrom. Život postaje lagan, čak i kada smo usred izazova, jer je u nama mirni mudri Vođa, Duša koja zna svoje puteve i smjernice.
Također usklađeni sa svojom Dušom, sve lakše čujemo i prepoznajemo i glas svojih Duhovnih Vodiča. Dolazimo do uvida i dobivamo iskustvo, da nikad nismo sami, niti smo u ovom životu prepušteni samima sebi, već da se o nama brinu. Čak i u teškim trenucima osjećamo potporu, dobivamo odgovore i prepoznajemo prisustvo Više Inteligencije, Ljubavi i Blagosti, koje je uz nas, i izvodi nas iz nastale situacije u više stanje svijesti. Dobivamo uvide, shvaćanja kako i zašto smo se našli tu gdje jesmo, a isto tako pružaju se rješenja, i otvaraju se nam vrata koja nas uvode u nove dimenzije postojanja. Naše shvaćanje i isto tako naše iskustvo života se mjenjaju, naše se untarnje Dijete osjeća voljenim i sigurnim, a naše se okolnosti čudesno prilagođavanju višim vibracijama koje širi sve veća svijest o nama samima i našoj Duši.
Intiman odnos s vlastitom Dušom, nije nemoguć, niti je luksuz namijenjen samo prosvijetljenim i nadarenim pojedincima, već je dostupan svakom tko je voljan posvetiti svoje vrijeme upoznavanju i približavanju svojoj Duši. Pozivam vas da se pridužite našem tečaju Živjeti iz Duše, i napravite korak bliže svojoj Duši.

S puno Ljubavi, Asya

– Asja Širovnik

Radionica s Asjom Širovnik u Zagrebu, 14.06.2015.

asyasirovnik.com

 

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: