Ruski recept: Čisti jetru i krv, normalizira tlak, sprečava razvoj tumora… Reviewed by admin on . Rezultati medicinskih istraživanja jasno pokazuju da konzumiranje kvasa od cikle sprečava razvoj malignih tumora, čisti jetru i organizam od otrova i drugih "ot Rezultati medicinskih istraživanja jasno pokazuju da konzumiranje kvasa od cikle sprečava razvoj malignih tumora, čisti jetru i organizam od otrova i drugih "ot Rating: 0

Ruski recept: Čisti jetru i krv, normalizira tlak, sprečava razvoj tumora…

kvas

Rezultati medicinskih istraživanja jasno pokazuju da konzumiranje kvasa od cikle sprečava razvoj malignih tumora, čisti jetru i organizam od otrova i drugih “otpada”, otklanja opstipaciju i mnoge druge probleme s crijevima.

Ruska tradicionalna medicina već duže vrijeme smatra kvas od cikle najboljim nemedicinskim lijekom za hipertenziju, jer normalizira krvni tlak na duži vremenski period, a koristan je i kod ateroskleroze.

Za pripremu ljekovitog kvasa od cikle bit će potrebno:

   – staklenka od 3 litre (još bolja je glinena posuda, ako imate)

   – 700 gr cikle (otprilike 3 svježe cikle srednje veličine)

   – 2 žlice brašna

   – 200 gr šećera

   – 100 gr suhog grožđa

Priprema: Svježu opranu ciklu isjecite na kockice ili tanke kriškice i složite ih u čistu staklenku. Dodajte suho grožđe, 2 žlice brašna i 200 gr šećera. Staklenku napunite hladnom prokuhanom vodom i promiješajte. Zatim je pritvorite plastičnim poklopcem ili još bolje umotajte duplom gazom (da kvas “diše”) i ostavite na toplom mjestu 6-7 dana da fermentira.

Dva puta dnevno miješajte sadržaj i po potrebi skidajte pjenu. Nakon 7 dana smjesu procijedite kroz gazu i dobit ćete kvas od cikle. Pijte po 3-4 jušne žlice 3 puta dnevno prije obroka. Kvas čuvajte u frižideru.

Popijte sav kvas i na tome se završava prva kura čišćenja jetre. Napravite pauzu od 3 mjeseca i ponovite tretman. Opet pauza 3 mjeseca i tretman ponovite treći put. Nakon godinu dana vaša jetra bitće potpuno čista!

Prilikom čišćenja mogu se pokrenuti pijesak i sitni kamenčići iz bubrega, a inače ovaj kvas od cikle jako dobro čisti jetru i bubrege.

Ovu metodu primjenjuju liječnici u nekim bolnicama u Kijevu i Lugansku, jer je pokazala odlične rezultate ne samo za čišćenje jetre, nego i cijelog organizma, i kao odlično sredstvo za hipertenziju i aterosklerozu.

Postoje i kontraindikacije: Kvas nije preporučljiv za osobe koje imaju bolesne bubrege, probleme s gastrointestinalnim traktom u akutnoj fazi i gihtom. U ovom slučaju neophodna je konzultacija liječnika. Morate biti pažljivi ako imate nizak pritisak.

Family.rs

 

Leave a Comment

Kolacici Pravila Privatnosti

%d bloggers like this:
%d bloggers like this: