Radost, istina, svemir …. što je iza? Reviewed by admin on . Razgovor o svemu pomalo, a najviše ...........................................  može o radosti? Napokon znam! Ne mogu vjerovati, nakon toliko godina istog pitan Razgovor o svemu pomalo, a najviše ...........................................  može o radosti? Napokon znam! Ne mogu vjerovati, nakon toliko godina istog pitan Rating: 0

Radost, istina, svemir …. što je iza?

dolores

Razgovor o svemu pomalo, a najviše …………………………………….  može o radosti?

Napokon znam! Ne mogu vjerovati, nakon toliko godina istog pitanja napokon sam dobila odgovor. A odgovor je stigao nakon što sam Martini rekla DA, rekla sam Da kao odgovor na anđeoske riječi da više nema odgađanja i da je vrijeme da krenem. I …………, odgovor je stigao.

Sada je tek nešto više od pet ujutro i sjedoh za kompjutor da zapišem kako više ne bih propustila spoznaju vjetru, a što sam mnogo puta učinila. Ne zbog lijenosti već zbog nekog šašavog uvjerenja da je neću zaboraviti. A ipak nakon nekog vremena zaboravih. To je po onoj staroj, znanje koje se ne koristi biva izgubljeno. Nije ono izgubljeno u stvarnom smislu, već je samo skriveno od očiju onog koji ga ne koristi, jer ono je stalno prisutno u svemu što postoji.

I poslušah anđele i odlučih koristiti znanje koje mi je dano u ovom životu na dobrobit svih onih koji to žele.

Koje je to pitanje bilo na koje sam dugi, dugi niz godina tražila odgovor?

Kad sam bila mala djevojčica i kasnije kad sam bila velika djevojčica, pa kad sam bila mlada i sada kad mogu reći samo da više nisam mlada, postavljala sam isto pitanje svemiru. Najčešće je to bilo kad bih išla iz škole, navečer, kad je bio mrak i kad je nebo bilo posuto zvijezdama ili kad bih ležala na terasi na moru i promatrala zvjezdano nebo i trag naše galaksije, predivne Mliječne staze.

 

„Što je iza?“

Da, što je iza?

Ako želite čuti odgovor na pitanje „što je iza?“ i ako želite dijeliti vrijeme i prostor u vibraciji ljubavi, radosti,  dijeljenja, u vibraciji malih ili malo većih spoznaja, pozivam vas na druženje, pozivam vas na razgovor od srca srcu, pozivam vas na ……. ugodne trenutke zajedništva, igre i možda pjesme i razmjene svega onoga što u tom trenu želi izaći na svijetlo.

Možda samo o radosti, a možda o radosti i još mnogo čemu. Kako budete željeli, ili kako bude dano.

 

Slobodni, nevezani i izvan okvira.

Usudite se, i ja se polako usuđujem zajedno s vama.

Dolores Svetić

15.05.2015. u 18:00

Zbog ograničenog mjestaobavezna najava dolaska na mail: martina.novosunce@gmail.com ili 099/8543-158

Mjesto susreta: Vurovčice 40,
ali ulaz u Udrugu Novo Sunce je u ulici Srednjaci (preko puta broja 14 gdje se nalaze pekarna Mlinar i ljekarna)

http://novosunce.com/kontakt/kako-do-nas

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: