Course of awakening: Tobias Lars u Zagrebu! Reviewed by admin on . Nakon 25 godina praktičnog rada na sebi s Učiteljima (Paramahansa Jogananda, Sai Baba, Babađi, Isus Krist, Sveti German, šamani Amazonije, indijanski iscjelitel Nakon 25 godina praktičnog rada na sebi s Učiteljima (Paramahansa Jogananda, Sai Baba, Babađi, Isus Krist, Sveti German, šamani Amazonije, indijanski iscjelitel Rating: 0

Course of awakening: Tobias Lars u Zagrebu!

Tobias Lars

Nakon 25 godina praktičnog rada na sebi s Učiteljima (Paramahansa Jogananda, Sai Baba, Babađi, Isus Krist, Sveti German, šamani Amazonije, indijanski iscjelitelji itd.) “sve je u procesu uspinjanja ka svjetlosti” i vrijeme je OTVORENO PODIJELITI ovu prethodno “tajnu” mudrost.

Pravo buđenje očigledno nije uvijek “lako” – ali sada je trenutno i direktno dostupno više nego ikada prije u povijesti planete Zemlje. “Priprema” je završena! Sada je VRIJEME za pravo Buđenje. Ovo je Namjera “Tečaja Buđenja”.

Putem igre, zabave, „spiritulne nekorektnosti“, direktnih i lakih metoda „glasa uzemljenog razuma“,Tobias Lars dijeli svoja iskustva na način koji vodi Istinskom Buđenju i Pravoj Transformaciji u ono što zaista jesmo.


Naučit ćete 3 osnovne metode: www.InnerbodyAwakening.com,   www.AlchemyEnergyProcess.com i www.TheHeartEnergy.com .

Tobias Lars će također spontano interpretirati energiju grupe i intuitivno koristiti i upravljati svime što proizilazi iz Trenutka. To može uključiti jednostavne metode disanja, terapiju smijehom, osobne masaže od strane Duha 🙂 i sve ostalo na što Duh uputi.

Imat ćete TRAJAN ONLINE PRISTUP trima metodama nakon završetka tečaja.

Tečaj buđenja, radionica s Tobiasom Larsom u ZAGREBU, HRVATSKA
Registracija: www.CourseOfAwakening.com

Molimo kontaktirati Karmen na: centar.izvrsnosti@gmail.com za rezervaciju mjesta.
Radionica će se održati 30.10 (predavanje) 31.10. – 01.11. (radionica).

MJESTO: Zagreb – točna lokacija naknadno

Raspored: Petak, 18:30 – 20:30,
Sub – Ned 9.30 – 18.00

Cijena samo za petak večer: 20 EUR

Kotizacija za vikend radionicu: 295$

RANA UPLATA: do 30.08. 250$
RANA UPLATA: do 30.09. 275$

Sudionici radionice ne plaćaju dodatno predavanje u petak!

 

 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: