Budimo oprezni što govorimo sebi i drugima! Reviewed by admin on . Želio sam napraviti ovaj eksperiment sa svojom djecom kako bih im pokazao snagu ljubavi. Podijelili smo jabuku na pola i stavili jednu polovicu u staklenku s oz Želio sam napraviti ovaj eksperiment sa svojom djecom kako bih im pokazao snagu ljubavi. Podijelili smo jabuku na pola i stavili jednu polovicu u staklenku s oz Rating: 0

Budimo oprezni što govorimo sebi i drugima!

lovehate

Želio sam napraviti ovaj eksperiment sa svojom djecom kako bih im pokazao snagu ljubavi. Podijelili smo jabuku na pola i stavili jednu polovicu u staklenku s oznakom ljubav (jabuka – ljubav), a drugu smo smjestili u staklenku s oznakom mržnja (jabuka – mržnja).

Svaki dan su moja djeca govorila ljubazne i riječi pune ljubavi jabuci – ljubav dok su jabuci – mržnja govorili loše riječi. Polovice jabuke su bile u zapečaćenim staklenkama oko šest tjedana. Kao što možete vidjeti, jabuka – ljubav se jedva pogoršala, dok je jabuka – mržnja puna plijesni.
Druga čudna stvar koju sam primijetio je bila da pri otvaranju staklenki jabuka – ljubav je mirisala slatko, dok je jabuka – mržnja mirisala strašno.

Trebamo biti vrlo oprezni što govorimo drugima i sebi. Nitko mi ne može reći da ljubav ne može popraviti naše probleme. Volim Ho’oponopono i šaljem ljubav za sve vas.

– Paul Bridge

Prijevod: Marino Matevski

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: