Asya Širovnik: Živjeti iz duše Reviewed by admin on . »Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad jednom »Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad jednom Rating: 0

Asya Širovnik: Živjeti iz duše

asya-širovnik1

»Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad jednom uđemo u stanje Duše, mi smo stupili u petu dimenziju. Najveća umjetnost i svrha Asjinih tečajeva je da naučimo kako ostati u stanju Duše, uvažavajući pravila i zakone koji vrijede u petoj dimenziji, i da na taj način ostanemo živjeti u petoj dimenziji«

Uvodne misli:

”Da smo rođeni s drugim imenom, u drugom vremenskom razdoblju, s drugačijim spolom,
drugim roditeljima, bismo li i dalje bili ista osoba?’

“Tko smo mi u stvari?’ Je li Duša vječna i ima svoju namjeru, a život samo stepenica u
razvoju vječnosti?”

”Kakva je razlika između amibicije Duše i želja koje imamo kao osobe?’

‘Zašto je kontakt s Dušom bitan i kako ga uspostaviti?’

POGLED U SADRŽAJ RADIONICE:

NAUČITE PREPOZNATI GLAS VLASTITE DUŠE I PREPUSTITE SE VODSTVU SVOG ISTINSKOG JA

Transcendentalnom hipnozom ulazimo u Polje, koje nas podiže u središte Duše. Tu dobijamo uvid i spoznaju kako možemo spoznati snagu naše podsvijesti, složenosti naše ličnosti i razlikovati djelovanje naše ličnosti (ega) i naše Duše. Svrha ove radionice je prvenstveno da se naučimo održavati vibraciju s kojom možemo ostati prisutni u svakodnevnom životu u višem stanju svijesti, a time i primati poruke i poruke naše duše. U današnjem svijetu mnogi žive život automatski, iz nesvjesnog stanja u kojem se često ignorira čovjekovo duhovno postojanje i potrebe njegove Duše. A u stvari, jedino je Duša ta koju bi trebalo slijediti, jer samo ona zna put do više svrhe ovog života i našeg poslanstva. Proces dizanja svijesti putem Asyinih transcendentalnih hipnoza, postiže seod samog početka, gdje se postavljaju temelji, a nastavlja se sve do viših naprednihnivoa, u kojima ulazimo i spajamo se s najvišom mogućom svijesti, koja raste i širi se unama i u našem životu. Sudionici tečaja će se upoznati s višedimenzionalnošću postojanja Duše, tako kroz njezine živote na Zemlji, kao i u životu između života.

Tematski ćemo se posvetiti susretanju odgovora, koji dolazi iz Duše a i dimenziji odakle Duša dolazi, znajući svoju svrhu na ovom svijetu.
Kroz hipnozu ćemo se duboko povezati s vlastitom Dušom, osluhnuti poruke naše Duše,
njena sjećanja i znanja. Produbljivat ćemo tehnike za povezivanje s vlastitom Dušom, da
bismo mogli osjetiti esenciju i mudrost naše Duše.

Radionica će se održati u ugodnoj atmosferi, u kojoj ćemo u intimnom okruženju, ispunjenim povjerenjem i poštovanjem svih prisutnih, stvoriti amtosferu u kojoj ćemo na životnim primjerima upoznati djelovanje Duše i odgovoriti na mnoga pitanja. Istovremeno ćemo ulaziti u viša stanja Svijesti putem Transcendentalne hipnoze (tj. hipnoze u Viša stanja Svijesti) koje sadrže posebne tehnike koje omogućavaju pristup vašem istinskom Ja, vašoj Duši. Putem spomenutih hipnoza izaći ćemo izvan granica zemaljske ličnosti (ega) i osloboditi kreativnu energiju, kako bismo ostvarili svoje duhovne potencijale.

Radionica Živjeti uz Duše  će se održati u nedelju, 14.6.2015, s početkom u 10:00.
• 10.00. – 13.00: Prvi dio radionice,
• 13.00 – 14.00: Pauza za ručak,
• 14.00 – 17.00: Drugi dio radionice.

Mjesto održavanja:

Radionica će se održati u Hotelu Antunović u Zagrebu (Adresa: Zagrebačka avenija 100)

Kotizacija: 100€

Prijave i rezervacije na: centar.izvrsnosti@gmail.com

.

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: