Anita Moorjani u Zagrebu, 03.mjesec 2016.g.! Reviewed by admin on . Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će drugu radionicu u Zagrebu, u ožujku 2016.g. Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadn Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će drugu radionicu u Zagrebu, u ožujku 2016.g. Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadn Rating: 0

Anita Moorjani u Zagrebu, 03.mjesec 2016.g.!

P1000579

Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će drugu radionicu u Zagrebu, u ožujku 2016.g.

Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadnjoj fazi, pala je u komu te su joj svi organi otkazali. Liječnici su vjerovali da je to njezin kraj. Nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila je stvarni uzrok svoje bolesti. Nakon toga stanje joj se poboljšalo nevjerojatnom brzinom, a iz bolnice je otpuštena u roku od nekoliko dana. Pretrage su pokazale da u njezinom tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama. To iskustvo inspiriralo je Anitu u pisanju knjige jer je željela svima prenijeti važnost spoznaje vlastite veličanstvenosti.

Samo dva tjedna nakon objavljivanja knjiga je postala bestseler na listi New York Timesa, a Anita je proglašena jednom od najutjecajnijih duhovnih osoba u 2014. godini.

Cilj je radionice ukazati ljudima koje su stvari nužne za sretan i ispunjen život, a jedna od njih jest ljubav prema samome sebi. Sama autorica kaže: „O, pa ja zaista trebam biti ovakva. Nije potrebno da se zatirem u pokušajima da se uklopim. Da umanjujem svoju vrijednost, ili pretvaram u nešto što nisam. Ovo što jesam je prekrasan dar.“

Tijekom radionice koju je održala u Zagrebu u 3.mjesecu ove godine, Anitina izlaganja su bila ispraćena ovacijama.
Niti jedna riječ nije bila suvišna, niti jedna nije nedostajala. Točno, konkretno i precizno, uvodi nas u život i svijet kakvi oni jesu. Daje vrlo određene “upute” koje detaljno obrazlaže.

Tijekom radionice imate osjećaj da vam se sa svijesti dižu koprene. Promjena u vama počinje na radionici, nastavlja se nakon nje, i još uvijek traje.

Imate osjećaj da je Anita, kada govori, tijelom prisutna, ali da njezine riječi dolaze iz nekih drugih dimenzija. Postalo nam je jasno zašto je Anita jedna od najtraženijih duhovnih osoba današnjice, a njezina predavanja unaprijed rasprodana.

Sretni smo što su Zagreb, i sudionici zagrebačke radionice, ostavili toliko dubok dojam na Anitu i njezinog supruga da su odmah dogovorili ponovni dolazak u 10.mjesecu, mimo njihovog redovnog kalendara.

Već sad možete rezervirati svoje mjesto.

Kotizacija za dvodnevnu radionicu je:

Rana prijava: 190€

Sudionici radionice u 2015.g. (“ponavljači”): 150€
Članovi Centra: 150€
Teško bolesne osobe: 150€
Članovi obitelji (isključivo supružnik/ca i maloljetna djeca): 150€

Redovna kotizacija: 230€

Sve informacije i rezervacije: [email protected]

Broj mjesta je ograničen.

Leave a Comment

%d bloggers like this: