Anđeoski dodir svjetla Reviewed by admin on . Dolaze nam topliji dani, priroda se budi, probudimo se i mi iz zimskoga sna i pripremimo se za nadolazeće dane obasjane suncem. Ovo je pravo vrijeme da se trgne Dolaze nam topliji dani, priroda se budi, probudimo se i mi iz zimskoga sna i pripremimo se za nadolazeće dane obasjane suncem. Ovo je pravo vrijeme da se trgne Rating: 0

Anđeoski dodir svjetla

Andjeoski-dodir-svjetla

Dolaze nam topliji dani, priroda se budi, probudimo se i mi iz zimskoga sna i pripremimo se za nadolazeće dane obasjane suncem. Ovo je pravo vrijeme da se trgnemo iz sive zimske rutine i posvetimo sebi. Pravo vrijeme da osvijestimo situacije i odnose koji nas pritišću, crpe i ne daju nam naprijed.

Ostavimo teške kapute skrojene od problema, loših osjećaja, iscrpljujućih odnosa i zajedno učinimo korak naprijed!

Saznajte odgovore na pitanja vezana uz obiteljske, prijateljske ili poslovne odnose.

RADIONICE “KONSTELACIJA” I “ANĐEOSKI DODIR SVJETLA”

Rijeka, subota 16.svibanj 2015

Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva (CIRUSS)

​Radionica Konstelacija :09.00 ​do16.30​ sati te odmah potom

Radionica Anđeoski dodir svjetla:16:30 do 19.00 sati

Voditeljica Konstelacija: Ines Lazarević Rukavina

Voditeljica Anđeoskog dodira svjetla: Karmen Weber Damjanić

Broj sudionika na objema radionicama  je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom 097 602 2267 ​Marija ​od 16.00 ​-21.00 h,a za radionicu Anđeoski dodir svjetla na email: radionica.andeoskidodirsvjetla@gmail.com.

​Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.
Informaciju o mjestu održavanja radionica dobiti ćete prilikom prijave.

Donacija za sudjelovanje na radionici konstelacija je 200 kuna​, a za radionicu Anđeoski dodir svjetla 150 kn,

a za obje 350 kn.

Za sudjelovanje na našim radionicama preporučamo vam da se odjenete udobno i ponesete udobnu odjeću, te da si ponesete hranu i piće (poglavito imate li neki poseban režim prehrane), jer će Radionica Konstelacija početi u 09.00h i završiti u 16:30h, kada započinje radionica Anđeoski dodir svjetla.

U blizini CIRUSS-a nalaze se barovi, restauranti i pekarne, poželite li nešto popiti ili pojesti tijekom stanki.

Radionica: Anđeoski dodir svjetla 

Voditelj: Karmen Weber Damjanić

Anđeli  su više puta dotakli Karmen  tijekom njenog života.

Zloćudna bolest koja joj je potpuno promijenila život, podarila joj je iskustvo sa tim nevidljivi pratiocima na putu njenog ozdravljenja, omogućivsi joj uvid u dodatne, duhovne dimenzije života. Kada je uistinu produbila svoje poznanstvo s njima, odlucila ga je opisati u svojoj knjizi “Dodir svjetla”.

Karmen  je upoznala svog anđela čuvara, sa kojim svakodnevno komunicira na razlicite nacine;  kroz pisanje, slikanje, meditaciju, pokret  i ine svakodnevne znakove koje nam oni ostavljaju na našem putu. Bolest se je iz nedace preobrazila u veliki dar koji ju je potaknuo na učenje i spoznaju da je život čarobno putovanje i učenje prvenstveno o samom sebi, a onda i o svemu ostalom što nas okružuje. Spoznala je da je beskonačna dubina naše duše, jednaka beskonačnoj dubini svemira oko nas, obasjana bezbrojnim nijansama spoznaja.

Na radionici Anđeoski dodir svjetla, Karmen nam prenosi svoje spoznaje kako možemo osvjestiti povezanost sa svojim anđelom čuvarom i svoju povezanost sa izvorom.  Kroz njene radionice učimo kako u svakoj teškoći pronaći mogućnost napretka, stjecanja novog znanja, jer svi mi imamo anđele čuvare koje samo cekaju da ih pozovemo, zamolimo za pomoć i otvorimo svoje srce i dušu. Na ovim radionicama ćemo naučiti kako se prepustiti njihovoj ljubavi koja nas štiti, vodi i spaja sa svijetom bića svjetla kojemu i sami pripadamo. Također cemo naučiti kako osjetiti, spoznati i prihvatiti bezuvjetnu ljubav prema samima sebi, a na taj način prema cijelom svijetu,te shvatiti poimanje jedinstva sa svime i duboke zahvalnosti prema životu u sadašnjem trenutku.

Karmen je o svom iskustvu napisala knjigu Dodir svjetla, koja je izdana 2010. godine u Zagrebu (nakladnik  Veble commerce). Knjiga je prevedena na engleski i talijanski jezik. Također je napisala knjigu Ždralovgrad, izdanu u Zagrebu 2014. godine (nakladnik Škorpion).

Ines Lazarević Rukavina o Karmen

Nakon sto sam pročitala knjigu Dodir svjetla, poželjela sam upoznati autoricu, te sam stupila sa njom u kontakt i poslala joj moje uvide o njenoj  knjizi.

Danas, nakon gotovo pet godina druženja sa Karmen mogu reci da nase povremene susrete i dalje dozivljavam kao veliku povlasticu. Druzenje sa ovom anđelicom​ utjelovljenom u tijelu predivne žene me uvijek dotakne:jednostavnošću  srca i laganim samozatajnim dodirom svjetla.

O voditeljici Konstelacija: Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

.

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: