Najbolji način za radikalno čišćenje crijeva i prevenciju najtežih bolesti po metodi Viktorije Semjonove Reviewed by admin on . Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenje. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje creijva. Za ovaj recept bit će vam potrebni Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenje. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje creijva. Za ovaj recept bit će vam potrebni Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Ljekovito » Najbolji način za radikalno čišćenje crijeva i prevenciju najtežih bolesti po metodi Viktorije Semjonove

Najbolji način za radikalno čišćenje crijeva i prevenciju najtežih bolesti po metodi Viktorije Semjonove

Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenje. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje creijva. Za ovaj recept bit će vam potrebni sljedeći sastojci:

500

– pola kilograma mrkve,

– pola kilograma cikle,

– šaka suhih kajsija,

– šaka groždica,

– žlica meda.

 

Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja.

Uzmite pola kilograma svježe mrkve i isto toliko sirove cikle. Povrće sitno isejckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.

Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suhih kajsija i suhog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac s vatre. Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu žlicuu meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mestu. Nakon toga tekućinu dobro iscijedite i procijedite. Tekućinu ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe.

Ovo je količina za otprilike 2 dana kure. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno preij obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena. Preostalu tekućinu čuvajte u frižideru. Ova tekućina korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Dnevno.hr

 

Leave a Comment