Victor Truviano: Seminar Magnetic moments Reviewed by admin on . SEMINAR - MAGNETIC MOMENTS – JEDINSTVENA PRILIKA! Voditelj Victor Truviano „Nekim ljudima je teško da zamisle da postoje oni koji žive samo od Životne sile ili SEMINAR - MAGNETIC MOMENTS – JEDINSTVENA PRILIKA! Voditelj Victor Truviano „Nekim ljudima je teško da zamisle da postoje oni koji žive samo od Životne sile ili Rating: 0

Victor Truviano: Seminar Magnetic moments

victor

SEMINAR – MAGNETIC MOMENTS – JEDINSTVENA PRILIKA!

Voditelj Victor Truviano

„Nekim ljudima je teško da zamisle da postoje oni koji žive samo od Životne sile ili Prane. Da, to je zaista moguće. Kroz vekove, postojali su mudraci, mistici, jogini i duhovni mastori različitih porekla i tradicija, koji su mogli da žive od Prane. Prana, još je poznata i kao Či, Ki, Životna sila, Životna energija ili Svetlost. To je jedinica svesnosti u struji fotonske energije koja prožima SVE ŠTO JE ŽIVO. Kroz različite napredne duhovne tehnike, određeni ljudi širom sveta umeju da žive slobodni od gladi, bolesti i patnje. Šta više, ova praksa i ovi alati dostupni su čitavom čovečanstvu.

Pre nešto više od dve godine, imao sam to zadovoljstvo da upoznam ovakvo izvaredno biće, Viktora Truvijana iz Argentine. U to vreme, Viktor je živeo bez hrane i tečnosti već 4 godine. Sada, kada je prošlo više od 5 godina od kako je breterijanac, Viktor ima dar da podeli to sa svima koji dođu sa njim u kontakt.

Kako živeti od Prane? Kako transformisati i isceliti naša tela, ćelijski matriks i memoriju, utisnute u naše biće i kako postati svetlost koja jesmo?

Kako je to moguće? Na koji način se dešava ova transformacija? Kakvog ukusa je Prana? Šta dobijamo ovim? Gde možete otići i šta možete uraditi? Kako živite? Koliko dugo živite? Da li smo besmrtni? U kom pravcu ovo vodi našu kolektivnu svest? Na koji način možemo da integrišemo ovo moćno učenje u naše živote? Na koji način pomeramo naše strahove iz prošlosti i ograničena uverenja u naš pun potencijal? Koje su prepreke na našem putu?

Ovim ali i MNOGIM drugim pitanjima ćemo se baviti tokom ovog seminara!

Određeni unutrašnji uslovi sadrže degeneracije, koje se dešavaju zbog različitih blokada. Ove blokade pojačavaju magnetni momenat. Pokretom situacija pod naponom na magnetnom nivou, sebi i situaciji koju trenutno doživljavamo privlačimo određene aspekte.

Predstavljeni su nam različiti magnetni momenti, u okviru raznih situacija koje doživljavamo u svojoj stvarnosti.  Za svaku od ovih situacija je moguće pronaći magnetni momenat, isto kao i za svako od mnogih fizičkih stanja, grčeva ili bolesti. Ovi magnetni momenti  prevazilaze koncepte dobrog ili lošeg, oni su sastavno svojstvo unutrašnjosti čestica.  Magnetni momenat je zasnovan na činjenici da nam magnetne čestice dolaze zajedno, na slučajan način, kroz situacije pod naponom „u pokretu“. Ove situacije pod naponom su često dosta udaljene od naše suštine, i onoga što zaista možemo biti. Na taj način ostajemo izvan situacija u kojima bismo mogli da otvaramo svoja srca.

Bez izuzetka, neutralne čestice postoje (kao neutron) u svakom magnetnom momentu. Na tom mestu možemo dozvoliti i izabrati zanimljivo otkanjanje blokada. Radimo kroz fizičko telo, svesni Zakona privlačenja. Ovaj Zakon je čista fizika: privlačiš ono što je u tebi… Dakle,  zbog sopstvene dobrobiti, otklanjanjamo sav magnetizm, koji ne želimo na svestan način.

Za ovaj rad koristimo neutralni napon – kroz magnetizam fizičkog tela i vibraciju glasa. Naši glasovi vibriraju u svakom delu tela, pojedinačno.“

Seminar Magnetic Moments, se održava u subotu, 23. maj, precizno vreme i mesto održavanja ćemo objaviti naknadno. Ovo je jedinstvena prilika, jer Viktor od naredne godine više ne održava seminare, samo procese 11 dana.

Učešće za seminar Magnetic Moments iznosi 180 eura, ALI, uspeli smo da dobijemo povlašćenu cenu od 130 eura. Rok za prijave i rezervacije je do 5. maja, kako bismo formirali grupu.

Ako stvarno želite i nameravate da ovo naučite i da budete sa Victorom, javite se što pre! Mesta se rezervišu uplatom akontacije od 30 eura, a ostatak od 100 se uplaćuje na dan seminara.

Za informacije i rezervacije se obratite na 063-726-1099, margareta.radomirovic@gmail.com, www.zdravijiizbor.info

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: