Super učinkovita taktika: Uspavajte bebu u manje od minute! Reviewed by admin on .   Screenshot: Youtube   Uspavajte bebu: U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjese   Screenshot: Youtube   Uspavajte bebu: U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjese Rating: 0

Super učinkovita taktika: Uspavajte bebu u manje od minute!

 

uspavajte-bebuScreenshot: Youtube

 

Uspavajte bebu: U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca • Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papirnati rupčić • Suludo ili ne, kod ovog mališana pali.

SVI RODITELJI ponekad muku muče kako uspavati mališane. To je poseban izazov kada se radi o malim bebama kojima je plač i smijeh jedini oblik komunikacije, pa neuspjeli pokušali uspavljivanja često mogu učiniti roditelje nemoćnima i potpuno isfrustriranima.

U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca. Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papirnati rupčić. Ova metoda vam se čini pomalo suluda? Ako djeluje, to doista nije važno, zar ne?

 

ć 

Leave a Comment

%d bloggers like this: