Super učinkovita taktika: Uspavajte bebu u manje od minute! Reviewed by admin on . U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca • Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papi U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca • Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papi Rating: 0

Super učinkovita taktika: Uspavajte bebu u manje od minute!

U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca • Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papirnati rupčić • Suludo ili ne, kod ovog mališana pali.

Screenshot: Youtube

SVI RODITELJI ponekad muku muče kako uspavati mališane. To je poseban izazov kada se radi o malim bebama kojima je plač i smijeh jedini oblik komunikacije, pa neuspjeli pokušali uspavljivanja često mogu učiniti roditelje nemoćnima i potpuno isfrustriranima.

U moru loših pokušaja tata Nathan iskušao je nešto novo kako bi uspavao svog mališana koji ima svega tri mjeseca. Sve što mu je bilo potrebno je tek jedan papirnati rupčić. Ova metoda vam se čini pomalo suluda? Ako djeluje, to doista nije važno, zar ne?

 

ć 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: