Ovako se žene na Bliskom istoku rješavaju dlačica na licu (recept) Reviewed by admin on . Ne postoji ženska osoba koju ne živciraju nesnosne dlačice na licu. Većina muku muči s dlačicama iznad gornje usne. Vjerovatno vam je prije vosak bio prva pomoć Ne postoji ženska osoba koju ne živciraju nesnosne dlačice na licu. Većina muku muči s dlačicama iznad gornje usne. Vjerovatno vam je prije vosak bio prva pomoć Rating: 0

Ovako se žene na Bliskom istoku rješavaju dlačica na licu (recept)

dlačice

Ne postoji ženska osoba koju ne živciraju nesnosne dlačice na licu. Većina muku muči s dlačicama iznad gornje usne. Vjerovatno vam je prije vosak bio prva pomoć pri rješavanju ovih dosadnih napasnika. No, postoji prirodno i efikasno rješenje. Žene na Bliskom istoku vjekovima koriste ovu spasonosnu mješavinu.

Naime, uz pomoć ove smjese uklanjanje dlačica djeluje umirujuće na kožu. Pomoći će i da vam koža zadrži zdrav i lijep sjaj. Prirodni sastojci su prepuni vitamina, minerala i antioksidansa. Iako ljudi ne posvećuju dovoljno pažnje svojoj koži, trebali bi! Koža je najveći organ na tijelu i što god da stavite na sebe apsorbira se direktno u krvotok.

Sastojci:

– 2 žlice meda
– 1 žlica zobene kaše
– 2 žlice soka od limuna

Postupak:

Sve sastojke pomiješajte i utrljajte na mjesta na licu odakle želite ukloniti dlačice. Smjesu ostavite da stoji 15 minuta. Nakon toga je isperite toplom vodom. Zatim nanesite kremu za lice. Postupak ponavljajte 2-3 puta nedjeljno. Nakon mjesec dana dlačice će nestati.

Izvor: Kolektiv.me/dnevno

 

Comments (1)

  • Ljiljana

    Da li možete pojasnti o kakvoj se točno zobenoj kaši radi?
    Can you please explain, what kind of oat meal is about?

    Reply

Leave a Comment

%d bloggers like this: