Asya Širovnik: Živjeti u petoj dimenziji Reviewed by admin on .   »Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad   »Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad Rating: 0

Asya Širovnik: Živjeti u petoj dimenziji

asya-širovnik1

 

»Živjeti u petoj dimenziji« je ongoing proces (proces koji je stalno u progresu). To je proces koji raste zajedno s nama, mijenjajući našu realnost. Kad jednom uđemo u stanje Duše, mi smo stupili u petu dimenziju. Najveća umjetnost i svrha Asjinih tečajeva je da naučimo kako ostati u stanju Duše, uvažavajući pravila i zakone koji vrijede u petoj dimenziji, i da na taj način ostanemo živjeti u petoj dimenziji«

Uvodne misli:
”Da smo rođeni s drugim imenom, u drugom vremenskom razdoblju, s drugačijim spolom, drugim roditeljima, bismo li i dalje bili ista osoba?’

“Tko smo mi u stvari?’ Je li Duša vječna i ima svoju namjeru, a život samo stepenica u razvoju vječnosti?”

”Kakva je razlika između amibicije Duše i želja koje imamo kao osobe?’

‘Zašto je kontakt s Dušom Bitan i kako da ga uspostavimo?’

Poziv na 1. Tečaj u ciklusu Tečajeva “Živjeti u Petoj Dimenziji” Transcedencijom u Susret Duhovnom Vodiču i Anđelima

POGLED U SADRŽAJ 1. TEČAJA:
UPOZNAJTE TRANSCENDENTALNU HIPNOZU, MAGIČNU MOĆ PODSVIJESTI I SRETNITE SE S DUHOVNIM VODIČIMA
Putem predavanja i grupnih Hipnoza, upoznat ćemo moć naše podsvijesti, upoznat ćemo složenosti naše ličnosti i prepoznati razliku između djelovanja naše ličnosti (ega) i naše podsvijesti. U nastavku ćemo se susresti s pojmom Duše, odnosno našeg Višeg Ja i naučiti kako da prepoznamo želje naše Duše.
Kroz hipnozu ćemo se duboko povezati s vlastitom Dušom, osluhnuti poruke naše Duše, njena sjećanja i znanja. U današnjem svijetu mnogi žive život automatski, iz nesvjesnog stanja u kojem se često ignorira čovjekovo duhovno postojanje i potrebe njegove Duše. A u stvari, jedino je Duša ta koju bi trebalo slijediti, jer samo ona zna put do više svrhe ovog života i našeg poslanstva. Proces dizanja svijesti putem Asyinih transcendentalnih hipnoza, postiže se od samog početka, gdje se postavljaju temelji, a nastavlja se sve do viših naprednih nivoa, u kojima ulazimo i spajamo se s najvišom mogućom sviješću, koja raste i širi se u nama i u našem životu. Samohipnoza je osnova za ulazak u podsvijest i za samostalan rad na sebi putem hipnoze. Asyine samohipnoze su specifične u svom polju visoke vibracije, koju polaznici usvajaju u svojoj podsvijesti, tako da mogu i samostalno održavati ta stanja.
Samohipnoza koju podučava Asya, je rezultat njenog širokog znanja i iskustva, proisteklog iz dugogodišnjeg rada. Na tečaju vježbamo ulazak u polje visoke vibracije, koja opušta i omogućava da se na jednostavan i lak način fokusiramo na sebe i naše unutarnje biće. U tom stanju kolektivnog iskustva utišat ćemo um i ući ćemo u čarobno područje podsvijesti. U miru i tišini unutarnjeg uma podsvijesti upoznat ćemo moćnu Silu koja utječe na nas i naš život .

Tečaj će se održati u ugodnoj atmosferi, u kojoj ćemo u intimnom okruženju, ispunjenim povjerenjem i poštovanjem svih prisutnih, stvoriti amtosferu u kojoj ćemo na životnim primjerima upoznati djelovanje Duše i odgovoriti na mnoga pitanja. Istovremeno ćemo ulaziti u viša stanja Svijesti putem Transcendentalne hipnoze (tj. hipnoze u Viša stanja Svijesti) koje sadrže posebne tehnike koje omogućavaju pristup vašem istinskom Ja, vašoj Duši. Putem spomenutih hipnoza izaći ćemo izvan granica zemaljske ličnosti (ega) i osloboditi kreativnu energiju, kako bismo ostvarili svoje duhovne potencijale.

TERMINI
Tečaj Transcedencijom u Susret Duhovnom Vodiču i Anđelima je prvi u ciklusu tečaja Živjeti u petoj dimenziji i održati če se u subotu, 25.4.2015, s početkom u 9.30.
• 9.30. – 12.30: Prvi dio tečaja,
• 12.30 – 13.30: Pauza za ručak,
• 13.30 – 16.30: Drugi dio tečaja.

LOKACIJA
Tečaj će se održati u Hotelu Antunović u Zagrebu (Adresa: Zagrebačka avenija 100, 10090 Zagreb).

KOTIZACIJA
Kotizacija iznosi 100 EUR

REZERVACIJE I UPLATE
Prijavu možete ostvariti na mail [email protected]
Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas, da nam vašu rezervaciju javite što prije.

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: