MEĐUNARODNA SENZACIJA STIŽE U ZAGREB Reviewed by admin on . Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će radionicu o iskustvu bliske smrti Zagreb, ožujak 2015. – Autorica bestselera „Ponovno Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će radionicu o iskustvu bliske smrti Zagreb, ožujak 2015. – Autorica bestselera „Ponovno Rating: 0

MEĐUNARODNA SENZACIJA STIŽE U ZAGREB

P1000579

Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će radionicu o iskustvu bliske smrti

Zagreb, ožujak 2015. – Autorica bestselera „Ponovno rođena“, Anita Moorjani, održat će dvodnevnu radionicu 14. i 15. ožujka u Zagrebu, u hotelu Aristos. Nadahnjujući memoari izašli su u izdanju V.B.Z.-a, a press konferencija, koja će ujedno biti i promocija knjige, održat će se 13. ožujka u 11 sati u knjižarsko-galerijskom centru „Fadil Hadžić“. Iskustvo bliske smrti, koje je doživjela, promijenilo joj je život i zato želi podijeliti ono što je iz toga naučila.

Cilj je radionice ukazati ljudima koje su stvari nužne za sretan i ispunjen život, a jedna od njih jest ljubav prema samome sebi. Sama autorica kaže: „O, pa ja zaista trebam biti ovakva. Nije potrebno da se zatirem u pokušajima da se uklopim. Da umanjujem svoju vrijednost, ili pretvaram u nešto što nisam. Ovo što jesam je prekrasan dar.“ (preuzeto s alternativainformacije.com)

Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadnjoj fazi, pala je u komu te su joj svi organi otkazali. Liječnici su vjerovali da je to njezin kraj. Nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila je stvarni uzrok svoje bolesti. Nakon toga stanje joj se poboljšalo nevjerojatnom brzinom, a iz bolnice je otpuštena u roku od nekoliko dana. Pretrage su pokazale da u njezinom tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama. To iskustvo inspiriralo je Anitu u pisanju knjige jer je željela svima prenijeti važnost spoznaje vlastite veličanstvenosti.

Samo dva tjedna nakon objavljivanja knjiga je postala bestseler na listi New York Timesa, a Anita je proglašena jednom od najutjecajnijih duhovnih osoba u 2014. godini.

O radionici pročitajte na: Anita Moorjani u Zagrebu

– V.B.Z.


am

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: