Zemaljski anđeli Reviewed by admin on . Djeca žive u sadašnjem trenutku. Za njih ne postoji ono što je bilo i ne misle o onome što će biti. Oni su istinski majstori življenja u Sada. Promotrite li nji Djeca žive u sadašnjem trenutku. Za njih ne postoji ono što je bilo i ne misle o onome što će biti. Oni su istinski majstori življenja u Sada. Promotrite li nji Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Zemaljski anđeli

Zemaljski anđeli

djeca

Djeca žive u sadašnjem trenutku. Za njih ne postoji ono što je bilo i ne misle o onome što će biti. Oni su istinski majstori življenja u Sada.

Promotrite li njihovu igru, vidjet ćete koliko predanosti, ljubavi i namjere ulijevaju u to što rade. Ako zaplaču jer su pali, ozlijedili se, već sljedećeg trenutaka nastavit će svoju igru sa osmjehom na licu kao da pad nikada nije ni postojao. Jer zapravo i nije, postoji samo ono što živimo sada. Mi se ozbiljno moramo potruditi želimo li doživjeti samo trenutak  u sada, a oni to žive prirodno i lako.

Djeca vole bezuvjetno. O praštanju ne misle jer oni ne znaju što znači zamjeranje, neopraštanje. Ma koliko se trudili i najbolji roditelji na svijetu učinit će nešto čime će povrijediti svoje dijete. Opraštaju li roditelji samima sebi? Djeca o tome ne misle, ne promišljaju, ne analiziraju i ne pridaju tome grandiozno značenje. To je posao nas odraslih.

Djeca su zaigrana i iskrena. Uvijek! Želite li čuti istinu o bilo čemu, tražite ju od djece. Ona ne razumiju pojam bijele laži. Oni u svakoj situaciji traže i vide priliku za igru. Baš sve može postati zanimljiva igračka u rukama djeteta. To sigurno znaju roditelji čije se dijete igralo sa kutijama od tjestenine ili je slagalo kestene u red posred pješačkog prolaza.

Anđeli postoje u sada, oni su puni ljubavi, bezuvjetne ljubavi i nikada ne odustaju od nas. Nemaju potrebe opraštati jer oni ne zapisuju naše propuste i greške. Anđeli su zaigrani i iskreni.

Nimalo ne čudi činjenica da Anđele najčešće zamišljamo, slikamo, crtamo, sanjamo, možda čak i „vidimo“ upravo kao krilatu, nasmijanu, zaigranu djecu.

Zaista, nisu li naša djeca, sva djeca na svijetu Zemaljski Anđeli!

I ne zaboravite – i vi ste nekada bili djeca – a to vam nitko ne može oduzeti, ma kako daleko i teško vam se činilo vaše djetinjstvo. Nikada nije prekasno živjeti svoj dječji život u odraslom tijelu. Možda je upravo to naša najveća snaga. Možda.

– Martina Tišljar Delić

Novosunce.com

 

Leave a Comment