Susret s Francescom Brown Reviewed by admin on . U utorak sam imala privatni reading s Francescom Brown. Njena knjiga „Anđeli koji mi šapću“ davno me oduševila i malo bi bilo reći da me prilika za susret s njo U utorak sam imala privatni reading s Francescom Brown. Njena knjiga „Anđeli koji mi šapću“ davno me oduševila i malo bi bilo reći da me prilika za susret s njo Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Susret s Francescom Brown

Susret s Francescom Brown

rsa

U utorak sam imala privatni reading s Francescom Brown. Njena knjiga „Anđeli koji mi šapću“ davno me oduševila i malo bi bilo reći da me prilika za susret s njom jednako oduševila 🙂

Iako već dugi niz godina i sama komuniciram s Anđelima veselila sam se ovome jer kao i svakome i meni je ponekad potrebno malo podrške i „potvrde“… Ni sanjala nisam da ću dobiti sve to i više!!!

Upoznala sam i njenog supruga. Vrlo pristupačan, komunikativan i simpatičan čovjek :). Razgovarali smo dok sam čekala Francescu i mogu reći da smo razgovarali poput dvoje dobrih znanaca, a ne poput ljudi koji su se prvi puta sreli. Kad se Francesca pojavila, prvo sam se iznenadila kako mladoliko izgleda i mogu reći da izgleda puno, puno ljepše nego na bilo kojoj slici. Razlika je tolika da mi je rekla kako joj je jedna žena rekla da se otarasi slike sa knjige :).

Čim sam ušla rekla mi je da nikada nije vidjela takvu zelenu svjetlost oko nekoga (ne pretjerujem s ovim „nikada“, žena je točno to izjavila) i odmah me pitala da li se bavim iscjeljivanjem. Potvrdila sam i malo sam se iznenadila jer ipak u konačnici ne doživljavam sebe kao iscjelitelja. Anđeli su stavili čisto staklo ispred tog svjetla. Bila je malo iznenađena time pa je pitala Anđele zašto su to učinili. Rekli su joj da je staklo čisto jer sam iscjelila svoj život. Nekada to staklo nije bilo čisto, ali sada je. Rekla mi je kako osjeća veliku snagu oko mene i da imam puno anđeoskih pomagača 🙂

„Puno je anđeoske energije oko tebe… Pa ti pišeš! Ovdje se događa puno kanaliziranja. Ti si kao i ja. Sve što ja radim možeš i ti.“ – rekla je. Malo sam se htjela pobuniti no odmah me prekinula i rekla: „Vjeruj mi na ovome! Ti si kao i ja.“, nasmijala se. „Samo ja ne znam slikati, iako mi anđeli kažu da mogu. Moj unuk će ti potvrditi da nisam vješta u tome :)“.

Anđeli su me podsjetili i na slikanje. Iako su mi već nekoliko puta skretali pažnju na to, ja sam to nekako zanemarila… Francesca mi je nekoliko puta ponovila koliko je moja kreativnost važna za mene i potaknula me da ponovo usmjerim svoju pažnju na to. Njena anđelica je čak rekla da će me „opaliti“ krilom da shvatim koliko je to veliki talent koji sam zatvorila u škrinju :). „Ne brini, neće to zaista učiniti.“, nasmijala se Francesca.

U mnogim susretima koje imam na radionicama i individualno Anđeli podsjećaju ljude na njihove talente i ono što zapostavljaju… Sada je netko to učinio za mene! U svakom slučaju, bila sam jako zahvalna na svemu što mi je rekla.

Većinu toga sam i sama znala, no nevjerojatno je kako nekada moramo nešto čuti od drugih da bi postalo stvarnije, opipljivije… Razgovor je bio predivan. Toliko me nahvalila i zapravo me dodatno motivirala da nastavim dalje sa svime što radim. „Ti si na svom pravom putu. Preuzimaš odgovornost za sebe i svoj život. Iscjeljivat ćeš svojim glasom. Voliš govoriti?“ pitala me. Potvrdila sam, zaista volim pričati :). „Sada si pustila svoj glas i samo nastavi. Ti imaš što za reći. Tvoje su riječi snažne, mudre. Više ne potiskuješ svoj glas kao što si činila do sada.“

Zaista, ne potiskujem ga. Ne više. Danas sam više živa nego ikada u svom životu. Samo zato što radim što volim i što osjećam da živim svoju svrhu. Dugo mi je trebalo da prihvatim samu sebe. Sada kada jesam više nema kompromisa. Ja znam tko sam. I sviđa mi se to tko ja jesam!

Razgovor je trajao sat vremena. Ne mogu opisati koliko su mi narasla krila nakon toga. Htjela sam ju zagrliti… Osjetila je to i raširila je ruke :).

Hvala, hvala, hvala. Hvala Francesca, hvala Anđeli!

Kasnije sam se sjetila vica – Sretnu se dva vidovnjaka na ulici. Jedan kaže drugome: „Bok! Vidim da si ti dobro, daj mi reci kako sam ja?“ 🙂 🙂 🙂

– Martina Tišljar Delić

Razgovorisandjelima.com

Martina Tišljar Delić i Francesca Brown sudionice su prve Anđeoske konferencije, koja će se održati u Zagrebu 11.-12.04. i Beogradu 18.-19.04. Pročitajte više na: Anđeoska Konferencija.

 

Leave a Comment