5 nevjerojatnih stvari koje psi mogu osjetiti o ljudima Reviewed by admin on . Vaš pas može itekako osjetiti vaše raspoloženje • Psi su vrlo inteligentne životinje i oni znaju točno kada vi ne obraćate pažnju POSTOJE stvari koje psi mogu o Vaš pas može itekako osjetiti vaše raspoloženje • Psi su vrlo inteligentne životinje i oni znaju točno kada vi ne obraćate pažnju POSTOJE stvari koje psi mogu o Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Stanovanje » 5 nevjerojatnih stvari koje psi mogu osjetiti o ljudima

5 nevjerojatnih stvari koje psi mogu osjetiti o ljudima

ovo-je-moj-pas

Vaš pas može itekako osjetiti vaše raspoloženje • Psi su vrlo inteligentne životinje i oni znaju točno kada vi ne obraćate pažnju

POSTOJE stvari koje psi mogu osjetiti o ljudima i one su prilično nevjerojatne.

1. Raspoloženje

Vaš pas može itekako osjetiti vaše raspoloženje. Tako će i on biti pod stresom, ako ste i vi to često ili postati nametljiv, ako osjeti da ste tužni. Također, brojni treneri primijetili su itekakvu razliku u rezultatima pasa, ovisno o raspoloženju treneru.

2. Pažnja

Psi su vrlo inteligentne životinje i oni znaju točno kada vi ne obraćate pažnju. Psi znaju točno određeno vrijeme da naprave neki lukavi potez, jer znaju kad ne gledate, iako vi stojite tamo. Da, tako je nestao vaš sendvič.

3. Nejednakost

Otkrilo je to jedno nedavno istraživanje, u kojem su istraživači uparili pse te im zadali istu zapovijed. Jedan je nakon toga dobio poslasticu, a drugi nije. Onaj pas koji nije dobio ukusnu poslasticu, ubrzo je prestao ispunjavati tu zapovijed pa čak je i prestao obraćati pozornost na istraživača uopće.

4. Bolest

Iako mnogi vlasnici mogu jamčiti za svoje ljubimce da im služe kao odlična utjeha kada su bolesni, dokazano je i kako psi mogu namirisati stanice raka i to putem uzoraka krvi. Liječnici i znanstvenici tako se nadaju da će se u skoroj budućnosti moći oslanjati na pseći njuh za bolja testiranja raka.

5. Laž

Jedno japansko istraživanje otkrilo je kako su psi sposobni naučiti ne vjerovati ljudima koji lažu. Drugim riječima, psi mogu raspoznati kada su prevareni i naučiti da ne vjeruju osobi koja ih je prevarila.

Index.hr

 

Leave a Comment