Anđeli Francesce Brown Reviewed by admin on . Francesca Brown je jedna od onih posebnih osoba koje imaju dar komunikacije s anđelima. Ove godine će sudjelovati kao predavač na prvoj Anđeoskoj konferenciji ( Francesca Brown je jedna od onih posebnih osoba koje imaju dar komunikacije s anđelima. Ove godine će sudjelovati kao predavač na prvoj Anđeoskoj konferenciji ( Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Anđeli Francesce Brown

Anđeli Francesce Brown

Francesca Brown je jedna od onih posebnih osoba koje imaju dar komunikacije s anđelima.

Ove godine će sudjelovati kao predavač na prvoj Anđeoskoj konferenciji (11.-12.04. u Zagrebu i 18.-19.04. u Beogradu), a tijekom boravka, napravit će i privatna čitanja.
Sudionicima Anđeoske konferencije odobren je popust.

Francesca_Brown-2

Francesca Brown je izuzetna dama s nevjerojatnim darom: vođena da osvijetli i ispuni nadom i smislom živote ljudi.

Francescina životna priča je svjedočanstvo promjene koja se može dogoditi ako otvorimo oči i pustimo nadu u srce.

Francesca je obična žena s neobičnim darom.

U listopadu 1999. Francesci je dijagnosticiran ME (mijalgijski encefalomijelitis) i gotovo je dvije godine provela nepokretna u krevetu. Međutim, 2001. prikazao joj se anđeo i pomogao da ozdravi. Otada je Francesca u svakodnevnom kontaktu s anđelima i nastavlja raditi s njima kao kanal kroz koji oni pomažu i drugim ljudima. Živi u Dublinu, udana je i ima dvoje djece. O Francesci su prije nekoliko godina pisale i lokalne novine. Novinar koji je s njom radio, Niall Bourke, toliko je bio oduševljen njezinom pričom i onime što mu je Francesca ispričala da joj je predložio da o svojem duhovnom putovanju napiše knjigu.

Autorica dva bestsellera (Anđeli koji mi šapću i Glasovi anđela) Francesca je u proteklih nekoliko godina proputovala Irsku I dodirnula srca, umove I duše tisuće ljudi kroz svoj rad I kontakt s Anđelima.

 Francesca veoma brzo postaje najpoznatiji anđeoski kanal Europe.  Njezin rad uključuje:

–   Večer s Anđelima, gdje Francesca kanalizira poruke koje dolaze iz Anđeoskog kraljevstva i donosi sreću, olakšanje i utjehu svima onima koji su blagoslovljeni da mogu primiti te poruke.

–  Privatna čitanja “jedan na jedan”

–  Rad s velikim brojem organa vlasti u potrazi za nestalim ljudima

Francesca sve više putuje izvan rodne Irske. Nedavno je bila u Norveškoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi, Italiji i Hrvatskoj.

Više o Fransesci i njezinom  radu možete naći na: www.irishministryofangels.com

Informacije i predbilježbe OVDJE.

Knjigu “Anđeli koji mi šapću” možete skinuti OVDJE.

centarzaosobnuizvrsnost.com

 

Leave a Comment