Dijeta koju ćete obožavati: Neverojatan napitak topi masne naslage! Reviewed by admin on . Ukoliko planirate smršaviti bez rigoroznih dijeta, ovaj napitak je idealno rješenje za to. Važno je samo da ga točno napravite i pijete redovno. On sadrži sasto Ukoliko planirate smršaviti bez rigoroznih dijeta, ovaj napitak je idealno rješenje za to. Važno je samo da ga točno napravite i pijete redovno. On sadrži sasto Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Prehrana općenito » Dijeta koju ćete obožavati: Neverojatan napitak topi masne naslage!

Dijeta koju ćete obožavati: Neverojatan napitak topi masne naslage!

dijeta

Ukoliko planirate smršaviti bez rigoroznih dijeta, ovaj napitak je idealno rješenje za to.
Važno je samo da ga točno napravite i pijete redovno. On sadrži sastojke koji ubrzavaju metabolizam i čiste tijelo od toksina i viška masti koje su se nagomilale u tijelu. Kasnije preostaje samo da uživate u sjajnim rezultatima, a prvi se javljaju za manje od mjesec dana.

Sastojci:

– šalica soka od rajčice,

– 1/4 šalice soka od limuna,

– žličica naribanog đumbira,

– jedna ljuta papričica (ili pola žličice papra),

– dve stabljike celera (srednje veličine).

Priprema:

Pomiješajte sok od rajčice, limunov sok, đumbir i mlievenu ljutu papriku. Dobit ćete 220 ml napitka. Poslužite ga u staklenim čašama i dodajte napitku cijele stabljike celera. Celer se jede zajedno s ispijanjem napitka.

Dnevno između obroka pripremite ukupno tri čaše ovog razbijača masnoća, a ako pripremite više napitka unaprijed, čuvajte ga u frižideru.

Elle.rs

 

Leave a Comment